First one up

Jag måste medge, att tröttheten till trots ligger det något otroligt häftigt i att vara vaken och färdigfixad innan alla andra vaknat. Frukosten är i magen, dagens kläder på plats, i soffan ligger Rosa och sover vidare eftersom hon alltid stiger upp när jag stiger upp för att kolla om det finns ost att få i köket, sen lägger hon sig igen. I sovrummet hör jag Elmer som försöker väcka Tony utan större framgång. Men detta är min stund, min lilla stund på dagen. Jag njuter. 

Bild 03-10-2016 kl. 06.20.jpg

En reaktion till “First one up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s