Nostalgikickar en ledig dag

Idag njuter jag av att vara hemmamamma för en dag igen. Tony jobbar återigen denna vecka och jag råkade ha ledig dag idag så det kändes jättebra att få vara hemma med Elmer och catcha upp lite. Jag vill ju inte att han blir alltför pappakär heller! I morgon och fram till fredag kommer svärmor sköta och sen på lördag då både jag och Tony jobbar så är det mina föräldrars tur. Säkert skönt för dem också då det är över 2 veckor sedan de träffat honom. Nästa vecka börjar Tonys pappaledigt och samma vecka blir Elmer 1 år gammal!
Skönt nog jobbar jag morgonskiften hela nästa vecka och är dessutom ledig på lördag då Elmer fyller år, så då ställer vi till med kalas både för Tony och för Elmer. Roligt att få fira både 30- och 1-årsdag på samma dag.

Idag har jag fått besök av min farmor och efter förmiddagskaffet gick vi i samlad trupp iväg till förskolan för det ärofyllda uppdraget att hämta Elmers kusin Elias. Jag hade lovat att vi skulle spela Pokémon GO på hemvägen och jag måste säga att det verkligen är roligt att få använda sina kunskaper inom området (jag har spelat Pokémon i 17 år) inför någon som uppskattar det. Frågorna var många och reaktionerna entusiastiska, och jag fick återuppleva min egen barndom i ögonen på Elias.

Elmer tog sin första tupplur klockan 13, och det får bli hans enda, han har sovit i två timmar nu så när han vaknar blir det en perfekt intervall mellan uppvaknande och läggdags.  Det skulle vara så bra om vi kunde hålla det så här, hans sömn bli djupare och så mycket mer ihållande än om han sover två gånger på dagen.
IMG_5714.jpg
Lycka är att ha en ”gammelfarmor”. Det är så fint med generationer! Jag är farmors första barnbarn, och Elmer är det första barnbarnsbarnet och att se dessa två tillsammans ger mig nostalgisparkar tillbaka till då jag själv var en liten en.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s