Mina nomineringskandidater

Sitter och läser igenom mina favoritbloggar och har tänkt mycket och länge på vilka jag ska nominera till respektive kategorier när jag nu fyller i mitt röstningsformulär. Är sådär barnsligt pirrig i kroppen inför Galan – igår tog jag ledigt den 19 så nu är de bara att börja längta, och fundera kring utstyrsel… Det löser sig! Det är ju inte så att jag har en hel affär att kika i om dagarna. 😉

Här kommer iallafall en lista på de jag troligen kommer nominera, men med lite bloggare vs. bloggare-stuk på det hela, eftersom jag inte kunnat bestämma mig riktigt än. På det här sättet får ni kanske också lite mer inspiration!

Årets Blogg: Fortsättningsvis får jag nog höja tummarna för Carola Ekman som hållit sin höga standard fortsättningsvis detta blogg-år, som utmanare vill jag sätta Caroline Eriksson, som bokstavligen tycks lyfta sin blogg till nya höjder varje dag.
Årets familjeblogg: Sandra Vaihela eller Ida Grägg-Fagerholm (idasofiajohanna) förtjänar båda två den titeln!
Årets mode- och skönhetsblogg: Min fina vän Julia (Make Me Up), som det senaste året varit alldeles otrolig på att sätta upp inspirerande och varierade make-up-inlägg, eller Jannike (Jannikelle), som tagit oss med storm med sina fina outfits till såväl henne som hennes lilla dotter, Elle.
Årets hälsoblogg: Anna Hult (Pearlshealth) eller Nathalie Aurén (Sköna Morgon)!
Årets fotoblogg: Maria Frände (Tidstjuven) eller Caroline Eriksson, de är båda så fantastiskt duktiga på det de gör!
Årets kreativa blogg: Victoria Snellman (Lykkeliten), Cindy Ekman eller Camilla Klemets (CaisaK)!
Årets personliga blogg: Karolina Åsmus (Karolinas Kaos) eller Daniela Skoglund (Danielasdagbok)
Årets blogginlägg: Ack, det finns så många, men t.ex. detta eller detta!
Årets bloggveteran: Malena Björndahl (Malenami), helt klart, eller Linn Ljung (Mama’s Got The Magic)!
Årets nykomling: Linda Mäkinen (Linda M) som nyss börjat blogga på Sevendays eller Rebecca Ågren (beccasas)som gjort en nystart efter nästan ett års uppehåll!
Årets Youtuber: Ida-Marie Jungell eller Chevelle Ekström
Årets instagrammare: Pamela Pamppon Lindqvist (instalänk) eller Siri Fagerudd!
Årets podcast: Måste vara ärlig och säga att jag inte hinner med så många roddar att jag vill nominera någon, det känns fel, då jag spenderar den extratiden till att lyssna på ljudböcker… 🙂
Årets inspiratör: Amanda, som fått en dröm uppfylld genom att ge ut en bok, eller Ellen Strömberg (Blejk, Fejt&Fab)!

IMG_2478

5 reaktioner till “Mina nomineringskandidater

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s