Öppningsveckan på H&M har inletts!

Oj, oj hörni! Nu börjar det bli riktigt pirrigt! Inte många dagar kvar så öppnar världens nyaste H&M-butik i Jakobstad! Vi har så sjukt mycket på gång på jobbet nu, och jag är påväg dit även i skrivande stund, men kika in ikväll så ska jag berätta lite mer detaljerat om vad som händer på torsdag…!

Bild 24-10-2016 kl. 08.01 #2.jpg

2 reaktioner till “Öppningsveckan på H&M har inletts!

  1. Har fått äran att komma på vip kvällen på onsdag då min man varit där och jobba.. funderade om vi får va med i det när ni delar ut slumpmässiga presentkort åt de 50 första även om vi är där dagen före? Eller har ni nån överraskning åt oss? 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s