För att jag inte orkar diskutera alla negativa kommentarer

Idag var dagen äntligen kommen – Jakob Center slog upp dörrarna och därav också H&M, Cubus, Seppälä och Robert’s Coffee.

Vi startade morgonen klockan 8, jag plockade upp syrran kvart före och sen bar det av till stan, när vi kom till gågatan såg det ut såhär:

14875881_10154130006763121_600019554_o

… med andra ord fanns det en stor efterfrågan på presentkorten vi delade ut och jag måste säga att jag är imponerad över de som köade i 3 timmar – det var inte varmt idag, särskilt inte klockan 8 på morgonen!

Väl inne gick vi igenom lite praxis, men främst av allt hölls det tal, vi åt en suveränt god, och SNYGG tårta, och drack champagne.

14813205_10154130006453121_1372367840_o

Därefter gick hela gänget på över 30 personer runt mellan de olika avdelningarna och gick igenom vad som blivit gjort, jag fick presentera L.O.G.G.-avdelningen som jag bland annat fått vara med och matcha, kändes så spännande att stå där framför alla stora, viktiga H&M-människor.

14825567_10154130006433121_1452306843_n

När presentationerna var klara tog vi en titt ut på gatan, och det syns dåligt på bilden, men kön började växa sig mot Bokhandeln rätt fort.

14875331_10154130006683121_1057424637_n14881669_10154130006553121_522318092_o

Är så stolt över vad vi åstadkommit! Jag sa det igår redan, jag vet, men jag är verkligen SÅ STOLT! Alla har gjort ett sånt fantastiskt jobb och om man bara visste hur mycket tid som lagts ner på att få butiken så vacker som den är….

14875107_10154130006378121_474525470_n
Visualist-teamet!

När klockan sedan närmade sig 11 så gick vi till huvudingångarna och stod och hoppade och dansade bakom det röda bandet och försökte få upp stämningen. Speaker-rösten räknade ner och plötsligt hade vi öppnat! Vi rusade alla in i butiken igen för att välkomna alla som stått och köat. I alla rusning sprang plötsligt personal från Mr.Bank-pizzerian in med lådvis av deras fantastiska pizzor som åkte raka vägen in till vårt kök, en sann lyx att få äta deras goda mat under lunchen – tack!

Tack även till alla underbara kunder som idag besökte butiken, alla var så glada och positiva och tack vare det kan jag lätt knycka på axlarna åt många av de idiotiska kommentarer som dök upp i samband med denna artikel. Detta köpcenter är precis vad den här staden behöver – Jakobstad har varit döende så länge, och nu finns det hopp och människor börjar synas till på gatorna igen! Vi behöver det här! Så tack, för att ni kom idag, ni är så välkomna igen!

Förresten, träffade jag någon läsare idag utan att veta om det? 🙂

11 reaktioner till “För att jag inte orkar diskutera alla negativa kommentarer

 1. nu besöker ja aldrig Jakobstad då ja bor närmare Vasa men varför skulle man alls ha något negativt att säga om det där?? stay strong o glad!! =)

  Gilla

 2. Så onödiga kommetarer! Jag skulle själv inte ha köat i 3 timmar utanför men vad rör det mig om någon annan gör det?! Inte behöver jag störa mig på det 🙂 och toppenbra att nya butiker kommer till jeppis, nu kommer jag troligtvis börja handla mer på hemmaplan ist för att åka till kokkola. Ska besöka köpcentret när det har lugnat ner sig lite 🙂

  Gilla

 3. Tog mig inte in till H&M igår trots att jag var i stan. Men kommer idag! Ser så framemot att besöka butiken, jag hörde endast positivt om H&M igår av alla som varit dit! 🙂

  Gilla

  1. Helt suverän butik var det, så snyggt! Bra jobbat! 🙂 Fanns dock lite dåligt med kläder och storlekar av en del produkter på babysidan men det är förståerligt och förlåtligt nu när det är (och varit) mycket kunder i farten!

   Gilla

 4. Ni har verkligen gjort ett helt makalöst jobb! Det är den snyggaste och fräschaste H&M affären jag nånsin sett! Så kul, och snudd på ofattbart, att ni äntligen öppnat och väckt staden till liv igen!
  Sen vill jag också passa på att tacka för en suverän blogg! Jag har nominerat dig i två kategorier till bloggalan och hoppas verkligen att du tar hem nåt pris, det är du såå värd! Kram!

  Gilla

 5. Superfin butik, verkligen! Man slapp lätt fram både till fots och rullandes. Ljust, fräscht och trevlig personal. 🙂

  Ett enda minus är att man inte kan rulla in i ”huvudingången”. Borde vara skyltat om det, såg fler än vi som måste vända i dörröppningen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s