Kroppen skriker stop

Det börjar ta emot att stiga upp tidigt nu. Kan nog inte skylla min frånvaro på annat än Elmers nya vana att vakna och gallskrika om nätterna. Inatt höll han på i närmare en och en halvtimme oavbrutet, andra nätter kan han sova hela natten igenom. Det är lustigt och det värsta är ju det där att inte veta vad man borde göra för att göra det bättre. Inatt satt jag först och vaggade honom för att sedan lägga honom i sängen mellan oss. Där lugnade det ner sig en stund, tills han vaknade tio i fem, troligen för att han hade varmt mellan oss och duntäcket. Tony flyttade tillbaka honom och nu sover båda gossarna, inklusive hund sött. Själv har jag vaknat och gjort mig redo för jobbet. Sörplar grönt citronte och känner hur varje cell i kroppen protesterar med illamående, trötthet och en påtaglig huvudvärk.

Helgen har jag ledigt. Då är det Galan. Just nu känner jag mig för trött för att vara taggad för den, men vi bestämde så att jag går ensam dit, men för att få lite familjetid, och kickstarta inför sista veckan hemma, så kommer vi att åka hela familjen. Vi börjar dagen på Tropiclandia, äter något gott och sen lämnar jag boysen på hotell så länge jag går och njuter lite galastämning.

15058750_10154181897578121_1568046844_nSå sånt. Nu ska den här trasan vrida ur sig lite och släpa sig mot bilen. Vi hörs!

2 reaktioner till “Kroppen skriker stop

  1. Ja dåliga nätter tär nog på krafterna! 😕 här börjar ja också bli trött på våra nätter ibland, men vår 10 månaders kille skriker om han inte får bröstet varje gång han vaknar, sådär en 4-5 gånger per natt för tillfället 😕 Har tänkt att det sku bli bättre bara jag sku sluta amma men vet inte hur man ska orka ta striden på natten när man bara vill sova….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s