Lucka nr. 3 – TÄVLING – Maileg <3 Blossom

Känner mig extra snäll idag så vet ni, vi kör en tävling till för er som inte hann med igår. Tro mig, ni har många fler att vänta ännu men den här vill ni som är jultokiga inte missa!
Dagens tävling presenteras i samarbete med Blossom, och ni ska veta att det var inte lätt att välja ut vinsterna därifrån – finns hur mycket fint som helst!

Ägarinnan Pernilla är något av en julguru för mig, och hon kan verkligen det här med att göra julmysigt i sina affärer! Dessutom har hon suverän pejl på vad som gäller från jul till jul och det syns verkligen i produkterna, både i hennes egna, såväl som i de hon köper in.

För er som känner till Maileg från tidigare så kan jag tänka mig att denna vinst är något ni gärna kammade hem. Dessa underbara pixies som invaderar butikerna varje juletid kommer från Danmark, och Maileg gör inte bara tomtar och säsongsinriktade supersöta produkter, utan även underbart gulliga mjukisdjur som kaniner, nallar, pingviner… – you name it! De gör även en massa söta småmöbler till dockhus som små kaniner och möss får figurera i. Elmers älskade nalle är även den från kollektionen Maileg Mellow, som är tänkt för barn från 0 år. Som jag förstod kommer de ta in en del riktigt mjuka typer till Blossom inom en snar framtid, så vill ni ha den perfekta dopgåvan ska ni söka er dit och fråga efter dem, ifall de inte redan kommit! 🙂

Nu har någon av er chansen att vinna en av dessa oemotståndligt söta pixies, med pepparkornsögon, vackert klädda i julig klädsel (värde 55€). Dessa finns i alla möjliga storlekar och med varierande klädkombinationer, men det är alltså frågan om någon av nissarna på bilden, eller en med annan klädkombination till samma pris. 

Tanken var att lotta ut dessa närmare jul, men då har ni ju inte chansen att njuta av dem lika länge, så vi kör redan nu! 🙂

15319431_10154236810778121_272936961_n

Vill du vinna en Maileg-pixie? Detta behöver du göra:

– Kommentera här, eller under Facebooklänken till inlägget som jag lagt upp på bloggens Facebooksida, tre saker som för dig innebär jul.
– För en extra lott, gilla Blossoms Facebooksida och kommentera att du gjort detta.

Kom ihåg att ange din mejladress, så att vi kan kontakta dig ifall du vinner!
Priset bör hämtas från Jakobstad eller Karlebys Blossomaffär,
alternativt kan den fås till deras klädaffär Seven Roses i Vasa.

Ni har denna dag på er!
LYCKA TILL!

Pssst.. Om ni vill försäkra er om att inte missa alla tävlingsluckor och inlägg – gilla min facebooksida så har ni allt på samma ställe!

41 reaktioner till “Lucka nr. 3 – TÄVLING – Maileg <3 Blossom

 1. Jul för mig är en vackert klädd gran, pepparkakor och ett rykande glas het glögg. Bättre än så blir det inte! Och jag gillar Blossom på fb! 😊

  Gilla

 2. 1. Att tänka efter lite extra. Efter att jag blev mamma handlar julen om så mycket mer plötsligt. Man får en annan syn på allt, och jag kommer ge mer åt andra, mer av mig, inte presenter.

  2. Att pyssla ihop programmet så man hinner vara på alla ställen, med sin egen familj, sambons familj och sin lilla egna. Låter ju lite jobbigt, men så fint att ha så många att fira med!

  3. Kotunga, snö och en hund som i princip stör från morgon till kväll. Äter julklappar, julmat och vinkar granen några gånger när hon ska äta julgransbollar.

  Det är jul för mig 🙂
  (Gillar Blossom på fb)
  God jul :*

  Gilla

 3. Jul till mej är när man får åka hem på helgen till familjen och få gå till kapellet på gravgården,tända ljus och hjälpa grannara med julstöket. Och vad är en jul utan mat och pynt , självröktskinka i rökbastu , guud va gott!:) så känns julen för mig. ( gillar på fb 🙂 )

  Gilla

 4. Jul är att umgås med familjen. Den enda gången på året man kan vara säker alla är samlade.
  Ljus, massor av ljus som lyser upp den mörka månaden.
  Och inte är det jul utan kalle anka på tv! Skulle inte kuna tänka mig att missa kalle och hans vänner fast jag sett det i 25år redan 😉

  Gilla

 5. Jul för mig kräver de enklaste sakerna, som tas för givet men som inte är så självklara för alla..
  Det skall dofta jul, kakor/glögg/skinka/julgran/saffran.
  Det skall höras jul, julmusik i kyrkan/radio/myskvällar ensam hemma i mörkret med tända ljus.
  Det skall kännas som jul i hjärta & själ, kärlek/kramar/värme/lycka/positivitet/tacksamhet som även delas ut lite extra mycket av vänner och bekanta vid juletiden.

  God Jul Kära, njut av julen 💕

  [gillat Blossoms fb-sida]

  Gilla

 6. Julens budskap, att få vara tillsammans med hela familjen och äta god mat, pynt i varje hus 🙂 (gillar redan Blossom på fb)

  Gilla

 7. 1. Vara tillsammans med nära & kära.
  2. Julkyrkan med familjen.
  3. All mysig julpynt, god julmat och såklart lite julklappar 🙂

  Gilla

 8. Att få slå in fina paket till barnen och sen se deras glädje när de öppnar paketen. (Sen jag fick barn har julen blivit så mycket roligare) Att julpynta fint i huset. Och sen julafton då vi samlas alla i min svärfamilj och senare med min familj, gemenskapen med familjen är nog det allra finaste och juligaste! 🙂 jag gillar blossom på fb. Malin.granlund1@gmail.com

  Gilla

 9. Julen för mig innebär en massa kärlek och gemenskap med familj och vänner, téer i olika kryddiga smaker och pepparkaksfrossa!! 🙂
  Jag gillar även Blossoms facebooksida! 🙂

  Gilla

 10. Julen är den mysigaste högtiden. Det som gör det lilla extra är snörik vinter, familjen och barnens iver när de väntar på julen 🙂

  Gilla

 11. Julen för mig är kvalitetstid med familjen, att få göra fint hemma med ljus och julpynt samt all den goda maten! 🎄 Gillar Blossom på fb!

  Gilla

 12. Julen för mig är Julens budskap, familjetid med god mat, pussel, spel och julklappar. Och förståss Ljus i varje lilla vrå!
  Gillar även blossom på fb! 😊

  Gilla

 13. Julen är den absolut mysigaste högtiden på året! 😍 För mig är gemenskapen det viktigaste med julen men även julmat, dofter, julpyntande, att få paketera vackra julklappar, massor med snö… Skulle kunna fortsätta i oändlighet! Självklart gillar jag ju Blossoms fb-sida från tidigare!

  Gilla

 14. Extra tid med familj och vänner, julmusiken och juldofterna av allt gott man bakar och kokar. Jag gillar Blossomsidan på fb

  Gilla

 15. Julen för mig är tid att ta det lugnt, bruna paket med snöre runt och få pyssla massor inför jul 🙂 gillar blossom på fb!

  Gilla

 16. Stämning (dofter, ljus, pynt, musik)
  Tid (att umgås, läsa, se på film, bo i pyjamas)
  Mys (ligga i soffan med nån älskad, njuta av brasa)

  Gilla

 17. För mig innebär julen tid tillsammans med nära och kära. Mysbelysning hemma i soffan med en sticksöm i famnen, kanske en julklapp 🙂 Julbastu på julaftonsmorgonen och en ny skön pyamas!

  Gilla

 18. 1. Ljus, massor med ljus.
  2. Familjetid. Speciellt detta år känns det extra roligt när det kommer att vara dotterns första jul.
  3. All den goda maten som man trycker i sig, både doften och smaken av den.

  Gilla

 19. Julen för mig är
  * gemenskap
  * julens budskap att vår frälsare blivit född
  * god mat och massa godis

  PS. Blossom gillar jag sen länge 😉❤️

  Gilla

 20. Julen för mig är traditioner:
  1. Umgänge med familjen och föräldrar som återigen konstaterar att det nog är detta år som de lyckats hitta den perfekta granen 🙂
  2. En mättnadskänsla som håller i sig minst en vecka 😉
  3. Svensson Svensson på tv är ju ett måste;-)
  PS. Gillar Blossom

  Gilla

 21. Julens bästa är julmusik, alla dofter och gemenskapen med familjen! ❤ går in och gillar blossoms Facebooks sida 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s