December is not so dark anymore

Slutet av november och tankarna inför december har hittills varit ett töcken för mig.
Jag har hittills bara ställt in mig på att jag blir tvungen att hyra in någon svärmor, farmor eller mamma som skulle komma och städa innan jul, Tony skulle sätta upp en stjärna i fönstret, och resten av julsakerna skulle få ligga kvar i sin låda i väntan på nästa jul. Och där skulle vårt julpyntande sluta…

MEN, things are looking brighter (and merrier) då mitt illamående dämpats en smula, i förrgår klarade jag av att åka med mamma till Kodin Terra och Prisma (även om jag tänkte spy på lampavdelningen) för att införskaffa en plastgran. Yup, det blir en plastgran hos oss, men mer om det i ett annat inlägg… och idag har jag klarat av att göra både pepparkaksdeg, såväl som köttfärssoppa med färskost. Städningen gjorde mig dock svimfärdig så jag retirerade till soffan…  Här kommer en liten lista på det jag kunnat börja se fram emot nu när ljuset i tunneln äntligen är synligt igen.

  • 5.12 kommer ett lass IKEAmöbler och annat smått och gott med hemleverans!
    Jag har länge velat göra något åt vardagsrummet, och eftersom ”mellanrummet” som vi kallar det nu blir ledigt efter att ha fungerat som ett lekrum då Elmers rum äntligen börjar bli klart (vattenskada), så kommer det blir ett läs- och mysrum, helt tv-fritt.
  • 6.12 Pepparkaksbak står på schemat, Tony är ledig och på något konstigt sätt tackade han ja när jag frågade om han ville baka pepparkakor med mig! ❤ gladfru_9o här hej! Sen ska vi också försöka pynta granen lite, förhoppningsvis har vi fått ihopskruvat lite av IKEA-tillskotten. Tony kommer säkert passa på att renovera klart lilla wc:n, när toalettskåp och sånt anlänt från IKEA.
  • 7.12 Sista dagen av min sjukledighet, och jag hoppas så innerligt att jag ska må så pass bra då att jag slipper tillbaka till jobbet!
  • 9.12 Förhoppningsvis första dagen i jobb på över 3 veckor!
  • 13.12 Tänkte jag försöka mig på lussekatter!
  • 21.12 Efterlängtad 12 veckors-ultra där vi såklart hoppas på att allt ser bra ut!

    17151_230321563120_1156192_n.jpg

2 reaktioner till “December is not so dark anymore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s