En sämre dag

Idag har varit en något tyngre dag. Klockan 8 förde Tony Elmer till dagis, trots att jag var ledig och Tony inte skulle till jobbet förrän klockan 15 kände vi både från dagisets och vår sida att det vore bra att upprätthålla dagisrutinen, så han fick var där några timmar. När Tony väl var tillbaka kollapsade vi på soffan en stund, jag vet inte när vi senast snoozat tillsammans men det finns nog inget härligare än att powernappa i famnen på varandra.

Efter vår tupplur hade jag extremt svårt att komma igång. Jag har haft huvudvärk sedan dess och illamåendet har varit riktigt påtagligt idag. Ett sånt där illamående där man tror man behöver äta, men när man väl gjort det mår man bara ännu sämre. Värst är alltid kvällarna numera. Och tidiga morgnar…

Elmer är också betydligt gnälligare för tillfället, ingenting duger om det inte går precis så som han vill, får han inte sin vilja igenom kastar han sig på golvet och skriker i vilda protester. Han är dock betydligt mer klängig och famnig av sig, och sover riktigt dåligt för tillfället, så jag antar att det är dagiseffekten. Har blivit förvarnad om att det kunde gå så, och jag antar att det är övergående, men just nu är det riktigt påfrestande. Särskilt då nattningarna, som annars tar fem minuter, nu tar närmare en timme. Har ni märkt av några förändringar hos era barn när de börjat dagis?

15417860_10154251124033121_315988756_o.jpg
Från iförrgår när vi monterade IKEA-möbler. Elmer tyckte att en fotpall uppochner var en utmärkt gunga.

En reaktion till “En sämre dag

  1. Min dotter började hos dagmamman vid 1 år och 3 månader. Hon har nästan alltid sovit bra, men efter dagisstarten sov hon såå dåligt och var orolig på nätterna. Nu har hon varit hos dagmamman i 2 månader och sover riktigt bra igen! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s