Lucka nr 7 – TÄVLING – Elsa Möbel

Med en fin paus självständighetsdagen till ära fortsätter årets julkalender med lucka nr 7. Måste säga att jag tycker det är så roligt med julkalendern, det känns som om dagarna går långsammare då jag tar dem till vara på ett helt annat sätt. Och superkul att så många vill vara med och tävla! Idag hinner ni ännu vara med i Polkupedtävlingen två inlägg ner, i morgon dras en vinnare!

Dagens lucka innehåller fina produkter från ett företag som är mig mycket kärt – Elsa Möbel. Evalis som är en av grundarna, och jag har sedan tidigare haft många fina samarbetsinlägg, och i våras hade vi även ett bloggevent som vi ordnade tillsammans med Carola Ekman. Elsa Möbel är ett möbelföretag beläget i Kronoby som både tillverkar nya möbler, såväl som restaurerar och gör om gamla. De har ett brett utbud av tyger ifall kunderna helt vill klä om sina gamla möbler, även inredning, kakelplattor och målfärgen Vintage Paint från danska Jean D’arc Living finns i deras sortiment och att stiga in i deras studio är som att stiga in i ett mysigt vardagsrum, innehållande möbler som de gjort eller gjort om och som nu är till salu.

För tillfället befinner de sig på Forsnäsgränd 13 i Kronoby, men efter julen väntar en stor flytt till en ny verkstad i form av ett stort gammalt hus som de renoverat i Hopsala – perfekt att svänga in när man kör fram och tillbaka mellan Karleby och Jakobstad med andra ord! Med den nya lokalen planerar de kunna hålla större workshops och temakvällar och jag som är ett stort fan av dessa workshops från förr kan knappt vänta!

Elsa Möbel kommer medverka i två luckor, och här kommer alltså den första!
En rejäl kakelplatta och en kalender från Jean D’arc Living, samt en stjärna tillverkad av mycket gammalt trä, värde ca 40€. Har själv en kakelplatta här hemma som jag använder som snyggt underlägg för vaser, ljuslyktor m.m. 🙂
15310240_10207622461216551_1129302887_n

Vill du vara med? Då behöver du följa dessa enkla steg:

1. Kommentera under detta inlägg, en inredningsfärg eller detalj du aldrig tröttnar på att använda vid jul.
2. För en extra lott, gilla Elsa Möbel på Facebook eller instagram.
3. Vinnaren dras i morgon kväll och presenteras därefter!

15319568_10207622464016621_1417371640_n
LYCKA TILL!

45 reaktioner till “Lucka nr 7 – TÄVLING – Elsa Möbel

 1. Hos mig finns nog varje jul någon typ av tomte. Av proslin, hängandes i granen eller på dörren, en mjuk prydnadstomte. Stor-liten, ingen skillnad, men en tomte är nog ett måste.

  Gillat Elsa möbel på instagram.

  Gilla

 2. Jag älskar min elektriska adventsljusstake och pappersstjärnan som åker upp inför julen. Jag har fått båda två av min älskade fadder som för några år sen fick en mycket svår typ av demens och är därmed inte bland oss som vanligt. Varje kväll jag får tända dessa lampor går en extra tanke till min kära fadder och hur mycket jag önskar att allt vore som förr och att hon fick vara frisk. Inredningsdetaljer med betydelse är underbara.

  Gilla

 3. Får man säga vitt? Det känns så oerhört tråkigt kanske? Men jag tycker det gör hemmet extra fint, med ljus, slingor, ljusstakar m.m.. Man får verkligen den där ”vinter”känslan, när det är plaskblött utomhus och snön är så långt borta ögat kan nå! Gillar på facebook =)

  Gilla

 4. Stjärnor i fönster tröttnar jag aldrig på, de kan man också sätta upp ganska tidigt i slutet av November eller början av December

  Gilla

 5. Gipsfigurer i form av Maria, Josef och Jesusbarnet som handmålats av min morfars fostermamma som blev 99 år står alltid framme på julen. ❤ Gillar Elsas möbel på FB.

  Gilla

 6. De vita stjärnorna i fönstret vill jag inte vara utan! Vitt och rött är de färger jag helst har på mitt julpynt! 😊 Gillar på fb.

  Gilla

 7. Jag gillar rött till jul. Någon form av stjärnor och elljusstakar tycker jag hör till och så gärna massor av levande ljus.

  Gilla

 8. Granris och hyacinter på olika ställen i huset,stjärnorna i fönstret och ljus med nån julig doft 🙂
  Jag gillar på instagram!

  Gilla

 9. Rött tröttnar jag inte på vid julen, älskar rött och vitt som kombination! ❤ sedan tröttnar jag inte heller på julstjärnorna som hänger i fönstren, kunde ha opp dem hela vintern egentligen 😉 Gillar Elsa möbel på instagram 😀

  Gilla

 10. Jag vill ha julstjärnor i många fönster och apelsiner med nejlikor i. 😊 Gillar Elsa Möbel (som fysiskt ligger ett stenkast från oss) på både facebook och insta.

  Gilla

 11. Granris och hyacinter, ljusslingor i varmt vitt samt halmdekorationer hittas hos oss varje år. Inredningen går främst i vitt och silver med enstaka röda detaljer. Gillar Elsa möbel på fb.

  Gilla

 12. Jag gillar kombinationen rött-vitt på jul! Vita julstjärnor i fönstren vill jag också ha. Juldifter som nejlikor i apelsiner och hyacinter älskar jag. Gillar Elsa möbel på instagram.

  Gilla

 13. Kransen av lingon eller granris på ytterdörren hör till samt stjärnor i fönstren. Rött hör julen till.
  Gillar elsa möbel på FB.

  Gilla

 14. Pappersstjärnor i fönstren och brinnande ljus (nästan) dygnet runt betyder jul här hos oss! 🙂
  Gillar Elsa Möbel på fb.

  Gilla

 15. Mina gardiner med tomtar på som jag alltid hade i mitt flickrum blir jag extra glad över att stryka och hänga upp i sonens rum.

  Gilla

 16. Tro, hopp & kärlek! Vad är mer jul än det? 🙂 Och julstjärnor av papper. Annars så gillar jag mycket vitt och naturfärger till jul, tycker det blir så härligt hemtrevligt och ”lantligt” med såna detaljer. 🙂
  Följer Elsa Möbel på FB! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s