Ett år och sex dagar

Igår passade vi på att ta årets julkort. Innan Elmer kom ville jag ta julkort varje år, men det blev aldrig av eftersom en tredje part skulle ha behövts för att vi skulle kommit till skott. Men när E sen var med så var det ju så enkelt – vi behöver ju inte alls vara i bild, jag kan ju fota honom! 🙂 Fotografierna nedan är tagna den 30.11.2015. Elmer är 1 månad och 2 veckor gammal!
img_0073img_0155img_0162

Inför årets foton ville jag ha med lite liknande element, julgransbollar, fårskinn, hans Mailegren, skinntofflor och filtar skulle vara med. Julgransbollarna i glas fick dock bytas ut mot något mindre ömtåligt. Men oj så häftigt det är att jämföra bilderna när man ser hur renen ”krympt” på ett år! Och vår lille typ som vi trodde skulle bli mörkhårig blev en riktig linlugg! Jag är alldeles stum av dessa bilder. Att ett år och sex dagar kan göra så stor skillnad!

img_6248img_6259img_6264

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s