Vecka 10 – go!

Och så kör vi lite klagoblogg igen.. Näe, jag ska försöka att inte klaga så mycket, men jag tycker nog att det här kvällsmåendet skulle få ge med sig (säger jag i vetskap om att det finns folk som har det såååå mycket värre). Det lustiga är att när jag väntade Elmer hade jag noll huvudvärk, noll feber, noll förkylning. Jag var frisk som en nötkärna hela graviditeten igenom, förutom ett väldigt lågt HB, men det har i och för sig alltid haft, och en hejdundrande maginfluensa i vecka 2-3, men det var nog av helt naturliga skäl.

Nu, i vecka 10 med tvåan är jag inne på min andra förkylning, min fjärde febersläng, och min tredje migränhuvudvärk. Grymt påfrestande då man skulle vilja göra så mycket, och främst av allt, ha energi att orka umgås med han som redan är på utsidan. Stackaren. Här är jag än en gång tacksam över dagis, även om dagis fört med sig otroligt dåliga nätter, ett behov av att klänga på mamma (men också gosa och vara underbart mysig) och tvånget att dra ut på nattningen.

När Elmer väl somnat, efter att jag suttit sisådär 30-45 minuter bredvid hans säng och bara stirrat framför mig (tacka vet jag ljudböcker och poddar!) är jag så trött att jag lika bra kunde gå och lägga mig, men känner först behovet av att städa upp lite i kaoset.

I morgon väntar min första jobbdag på mycket länge (känns det som). 6 timmar ska jag jobba, jag skulle fått börja tidigare, men jag vill främst fokusera på att överleva första dagen, för att se om det fungerar att jobba ännu. I övrigt ska det bli otroligt roligt att träffa kollegorna igen! Har saknat dem så otroligt mycket! ❤

TBT till förra året i… juli tror jag. Vecka 28 var det iallafall. Tycker bilden är så fin.
img_0134

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s