Lucka nr. 9 – TÄVLING – Robert’s Coffee

När jag körde hem från jobbet idag kändes allting näst intill hopplöst. Jag var alldeles slut efter 6 timmar i jobb, tacksam över att jag klarat dagen, men med känslan i kroppen av att jag kommer få betala för ansträngningen senare på kvällen. Samtidigt som jag var glad över dagens slut kände jag sån oro inför nästa vecka, då dagarna är ännu längre. Försökte dessutom komma underfund med hur jag skulle orka underhålla Elmer de återstående vakna timmarna, efter att jag hämtat honom från dagis. Ringde Tony bara för att få prata av mig, vi diskuterade en stund och gick igenom hur hans dag varit, sen frågade han ”ringde du för att du ville ha sushi?”. Sushi! Ja, det hade jag inte ens tänkt på, fredag är ju sushidag! När jag jublat lite sa han bara ”men hämta Elmer, hämta sushi och kom hem”.
”Kom hem”? Vad menade han med det? Sen slog det mig – han är ju ledig idag!
Trodde jag skulle börja gråta av lättnad och lycka! Det är ju mysfredag!

På vägen hem åt jag en av Robert’s Coffee’s suveräna smörgåsar. Har någorlunda levt på smörgåsar de senaste veckorna, så att få en som är färdiggjord, med extra mycket godsaker i, och inbäddat ett gott bröd är rena lyxen!  Sen jag började jobba har Robert’s blivit ett självklart lunchsställe för mig då det ligger så nära till hands, och de dessutom erbjuder så många godsaker av hög kvalitet! Det svåraste för mig när jag står vid disken är inte att hitta något jag vill ha, utan snarare att bestämma mig för vad jag vill ha, för allt ser (och är) så gott! Favoriten just nu är deras kyckling-pesto smörgås – syndigt god! Bakverken de gör är såväl egna, varvat med bl.a. cupcakes från Aromabageriet i Kvevlax, har ni inte smakat de ännu måste ni! De har även hemmagjord gelato (glass på italienska), pistaschglassen är en nuvarande favorit av många goda smaker!

Just därför är jag jätteglad över att få presentera lucka 9 – 2 stycken presentkort á 5€ till Robert’s Coffee! Vill du ha chansen att vinna? Gör så här:

1. Kommentera vad du helst dricker när du helst går på café,
och om du vanligtvis brukar äta något sött eller något salt.

2. En extralott får du om du gillar Robert’s Coffee’s Facebooksida.

3. Presentkorten hämtas av vinnarna från Robert’s Coffee i Jakobstad.

Lycka till! Vinnaren presenteras i morgon kväll åtföljd av en ny tävling! 🙂

Skärmavbild 2016-12-09 kl. 21.03.58.png 

Bilden tagen av lillebror Robin.

26 reaktioner till “Lucka nr. 9 – TÄVLING – Robert’s Coffee

 1. Kaffe eller Latte blir det oftast. Tudelat med sött eller salt, beror på 🙂 så både och där! Gillar Roberts coffee på facebook 🙂

  Gilla

 2. Går jag på café är det en riktig latte som gäller. Saknade länge cafén i stan som gör riktiga Latten och inga sjabbiga maskin kaffen men nu finns det ju flera alternativ 🙂 Till den behövs inget, varken sött eller salt.

  Gilla

 3. Latte eller cappuccino blir det alltid! Eller Apelsinkyss på Robert’s! Jag nöjer mej ofta med bara kaffe, Finlands kafékultur är snäppet för dyrt för min smak, haha! 🙂 Gillar RC på Fejan!

  Gilla

 4. Tycker det är vardagslyx att gå på cafe ibland, njuter verkligen av det! En kaffe med antingen något sött eller en god smörgås, beror lite på stunden ☺ Gillar på fb.

  Gilla

 5. Jag brukar sällan unna mig att gå på cafe men om jag gör det är det oftast för att jag är hungrig och då väljer jag någon god smörgås med trip eller liknande. Helst skulle jag dricka färskpressad juice. Vintertid är det gott med varm choklad med en klick vispgrädde.

  Gilla

 6. De gånger jag unnar mig att gå på café är det helt klart en latte eller en basic kaffe och till det en bit morotskaka. Körnog oftast det säkra kortet 😄

  Gilla

 7. Blir vanligt kaffe med något smått (billigt) till så skulle vara kul att vinna så skulle man riktigt kunna lyxa till det en gång… 😊 Gillat deras sida på Fb..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s