Vinnarna av lucka 9!

Hej på er! Har varit en extreeeemt lång dag idag och just nu sitter jag och kämpar med en dator som plötsligt håller på att ge upp, och jag har lite småpanik över det. Har mycket att skriva, men måste jobba på att få backupen gjord här på datorn, men jag tänkte iallafall presentera vinnarna av presentkorten från Robert’s Coffee som hittades under gårdagens lucka, och även presentera en ny fin tävling som räcker över helgen! Men först ut, vinnarna av presentkorten är:

mimmispyssel, med kommentaren:
Jag tar oftast en latte och tyvärr varken sött lr salt, bara för caféen aldrig har nåt jag kan äta pga allergi.

Grattis! Och hoppas du hittar något på Robert’s som passar dig! Meddela mig ditt namn på sarajohannarasmus@gmail.com, så meddelar jag folket på Robert’s! 🙂

och…

Johanna, med kommentaren:
Blir vanligt kaffe med något smått (billigt) till så skulle vara kul att vinna så skulle man riktigt kunna lyxa till det en gång… 😊 Gillat deras sida på Fb..

Grattis! Och detsamma till dig, meddela mig ditt fullständiga namn på sarajohannarasmus@gmail.com, så fixar jag resten! 🙂

2 reaktioner till “Vinnarna av lucka 9!

  1. Nämen vad glad jag blir!! 😊 Första gången jag vinner nåt typ… 😆 Yes nu blir det café för hela slanten i vintermörkret.. Tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s