Lucka nr. 10 – TÄVLING – Elsa Möbel

Bakom lucka nr 10 får jag än en gång välkomna Elsa Möbel och deras finfina produkter. Denna lucka gömmer inget mindre än boken ”Färgrika Förändringar” från Jean D’arc Living, där de presenterar många fina förvandlingar som gjorts med deras egen målfärg Vintage Paint. Har i många inlägg tidigare skrivit om hur mycket jag älskar dessa matta färger gjorda på helt naturliga ingredienser, gift- och luktfria! Resultatet med Vintage Paint blir alltid bra, och Vintage Paint kan användas på de allra flesta ytor och material. Själv har jag målat allt från stolar, zinkkrukor, glasflaskor, rottingkorgar till IKEA-möbler så det är verkligen en mångsidig färg!

Bakom luckan hittar ni förutom boken alltså fyra små burkar Vintage Paint, och dessutom en liten burk clear wax, som man stryker på för en avslutande finish! Burkarna må vara små, men faktum är att det är denna storlek jag använt mig mest av här hemma, en burk har räckt till en tv-bänk, en annan till en stol osv. Allt beror ju såklart på materialet du målar på, om det suger i sig mycket eller inte, men dessa burkar kommer du långt på!

15281812_10207622451296303_116171660_n
Vill du vinna detta suveräna paket värde ca 65€ behöver du göra följande:

– Kommentera och berätta om en möbel eller något annat du gärna gav ett ansiktslyft där hemma.

– Gilla Sara Rasmus och Elsa Möbel på Facebook.

– Kika in på måndag för att se om du vunnit! 🙂

OBS! Vinnaren behöver kunna hämta priset från Kronoby!

15310656_10207622444096123_1846361562_n

LYCKA TILL!

39 reaktioner till “Lucka nr. 10 – TÄVLING – Elsa Möbel

 1. Åh vilket pris! *Emojin med hjärtögon*
  Jag skulle nog måla om en ”mamma-mu pall” som jag har fått ärva av min mormor och fönsterkarmarna i öppningen mellan mitt kök och vardagsrum. I nuläget är de vita med gula fläckar efter något lim

  Gilla

 2. Bonus dotterns byrå har jag planerat länge att måla om så den passar hennes underbara personlighet bättre än den tråkiga färg den är nu. Gillar båda på fb 🖒

  Gilla

 3. Finns hur många gamla möbler som helst här hos oss som kynde behöva en makeover… Men har några 60-talsstolar till att börja med. 🙂

  gillar båda på fb!

  Gilla

 4. Vilket kul pris! Det vill jag gärna vinna så kan jag äntligen måla om L:s gåvagn! ^^,
  Å hans stol som ännu efter 1 år står i verkstaden och väntar på färg! Gillar på fb! 🙂

  Gilla

 5. Jag skulle passa på att måla upp byrån jag handlade av dig för något år sedan 😀 den e helt underbar men i stort behov av lite upp piffning 🙂

  Gilla

 6. Jag skulle måla två byråer som vi har ärvt. De är nötta och fläckiga men jag vill ändå spara dem då de är ärvda. Lite färg skulle göra gott och ge dem ett ordentligt lyft.

  Gilla

 7. Har ingen möbel såhär nu direkt som behöver målas, men ett barnrum ska småningom inredas så det är ingen tvekan om att det kommer att behövas! Jag älskar gamla, enkla pinnstolar t.ex. Så en å annan stol kommer det nog att bli!

  Gilla

 8. Har en hylla i förrådet som jag länge tänkt måla om. Har faktiskt tänkt att jag borde testa desssa färger nångång så skulle vara kul att vinna! 😊 Gillar på fb

  Gilla

 9. Jag har ett par pinnstolar här hemma som jag länge tänkt måla om men inte kommit mig för. Och så har vi en liten säng åt vår kommande bebis som borde få sig en omgång före det är dags. Och ännu en liten pall som är tråkigt träfärgad..Så, här finns det projekt så det räcker och blir över! 🙂

  Gilla

 10. Min mamma är snickare och hon har en gång byggt en hylla/skåp till mig när jag bodde hemma, och jag skulle vilja föra vidare det skåpet till min dotter och ha det i hennes rum, men färgen har blivit väldigt nött med åren så det borde verkligen målas upp innan jag kan ställa in det i dotterns rum. Så det skulle jag fixa till om jag vann 🙂

  Gilla

 11. Har länge tänkt testa Vintage Paint men inte blivit av än så skulle va kul att vinna! 🙂 Flera pinnstolar bara väntar på ny fräsch färg. Gillar på fb!

  Gilla

 12. Jag har för någon månad sedan inhandlat en träfärgad bänk som jag tänkt måla om innan den får flytta in i vårt nya hus. Och så har vi en Ikea-stol som jag tvekat om att behålla eller ej, men med lite färg skulle den nog få följa med i flytten.

  Gilla

 13. Vi har en byrå som har väntat i snart 10 år på att få lite färg på sej. Sku vara kul att testa färgen dom så många skrytit på. Gillar på fb.

  Gilla

 14. Jag älskar att måla med vintage paint! Har målat en del med färgen och resultatet blir alltid super snyggt! Om jag skulle vinna så skulle jag nog måla om vår tv-bänk!

  Gillar båda på facebook!

  Gilla

 15. Har länge tänkt måla om ett skrivbord som min morfar byggt själv i tiderna och därför ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Vintage Paint tror jag skulle vara perfekt för det ändamålet! 😊

  Gilla

 16. Åh, vilket fint pris 😍
  Hoppas man kan vinna två dagar i rad för detta skulle jag verkligen vilja ha!
  Har flera renoveringsobjekt här hemma, både en byrå och ett medicinskåp som borde bli uppmålade, men även ett stort köksskåp som jag fick av min kära mormor sålänge hon ännu var kvar i livet.
  Har blivit slipat lite grann men lämnas alltid på halvt pga att jag nyser av allt slipdamm.. har ju förstått att man inte behöver slipa före om man målar med vintage paint?!

  Gilla

 17. Min man skulle få målet av mig så skulle han få måla om ett gammalt sido bord som han håller på å slipar. 😊 Gillar på fb!

  Gilla

 18. Oj! Det skulle vara helt perfekt vinst! Min mamma fick en stor kabelrulle då de grävde i Rössi nätkabel. Så nu håller både jag och min pojkvän på och laga en fin bord till vardagsrummet. En fin bord som har glas runt i sidan där man kan lägga vinflaskor i och brinande värmeljus och doft ljus gör kvällen perfekt!

  Gilla

 19. Wow vilket pris! Har länge velat testa Vintage paint så det här vore perfekt! Främst av allt skulle jag vilja fixa till min gamla docksäng så att min dotter äntligen skulle få bädda ner sina älskade dockor och kramdjur i den, än så länge har de älskade leksakerna ingenstans att sova. Vet att en liten tjej skulle skina i kapp med solen då! Sen så har jag ett soffbord och två byråer som också skulle behöva lite färg på sig. Så nu håller jag tummarna, hååårt! 😊
  Ska starta datorn och gå in på FB och gilla din sida! 😊

  Gilla

 20. Ååh hoppas jag hinner med ännu! I garaget finns en vagga, byrå och pall som för tillfället faktiskt väntar på vintagepaint så dem skulle jag fixa om jag vann ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s