Vinnaren av lucka nr. 12

Det har varit så jättemysigt att läsa era soffmysberättelser! Jag kan riktigt se er framför mig där ni gosar ner er med er älskling, era vänner, era husdjur, era barn eller med er själva. 🙂

Själv ligger jag just nu raklång på soffan och försöker hämta mig efter en rätt så tung dag på många sätt,  och soffmys för mig sker nog oftast på fredag kväll – sushifredag, som jag och Tony brukar kunna kalla det. Vi dukar upp med sushi, Tony med en öl, jag med ett vinglas, inte nu längre såklart, så det blir väl the next best thing – Novelle. Sen har vi oftast en skål godis, Parrot’s eller chips som ingen ändå orkar äta till efterrätt, och trots att vi tänkt se en ”riktigt bra film” slutar det med att vi kollar Friends för hundrafemtielfte gången, eller ser en film vi redan sett som vi vet är ett säkert kort. Det är det bästa soffmyset jag vet!

_____________________________________________________

img_6284

Nu hörni, är vinnaren av den snygga filten och kuddfodralet från Blossom dragen!
Denna gång föll slumpen på signaturen Madde, med kommentaren:
Eld i spisen, en brasa som knastrar och värmer kalla fötter. En sovande gosse och en glad gubbe under en skönt filt och lyckan är gjord.
Gillar på fb.

Ni ska veta att jag önskar att ni alla kunde vinna, och om ni visste hur roligt det är att få meddela en glad vinnare!?

Vinnaren har blivit kontaktad!

Håll utkik, för ikväll kommer ännu en suverän tävling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s