Vinnaren av lucka nr. 13!

Igår var jag tvungen att ta en bloggpaus, eller en paus från allt helt enkelt. Började klockan 6 i morse och med vetskapen om att jag skulle stiga upp klockan 4 stupade jag i säng inom en timme efter att Elmer somnat, och tiden jag var vaken gick jag mest omkring som en zombie och gjorde det allra nödvändigaste inför kommande dag; fixade dagisväskan, kläder osv.. så Tony skulle ha det enkelt sen när han steg upp för att föra Elmer till dagis till halv 7 och sen åka vidare till jobbet.

Nu är iallafall en vinnare dragen och än en gång skulle man ju vilja dra er allihop! Det bästa med tävlingarna jag fått äran att hålla hittills, är ju det faktum att jag älskar produkterna i varje lucka, därför skulle man ju vilja kunna dela den med alla!
Fortsättningsvis är ni många som är med i dragningarna, och det är så roligt, jag hoppas Du ännu får chansen att vinna en jultävling!

__________________

Vinnaren av presentkortet till Emmalotta Design värde 45€ är ingen mindre än:
Maria aka Tidstjuven, med kommentaren:
Oj vilken drömtävling! Jag har följt Emmalotta Design på Instagram ett bra tag och min favorit är helt klart Ennie Dress (denna: https://emmalottadesign.com/index.ehtml/products/ennie-dress-pink.html) som jag dreglat över så många gånger.

STORT, STORT grattis till dig Maria!

dsc_0639-1462524758768

Dagens lucka kommer upp ännu ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s