Vinnarna av Lucka nr.19 och Lucka nr.20

Förlåt, förlåt i mängd och massor! När jag kom hem den 21a förra veckan kände jag bara att jag var nära kollaps, och jag var bara tvungen att välja bort något, denna gång blev det bloggen. Nu är iallafall vinnarna av lucka 19 och 20 dragna. Det har varit så roligt med kalender, men ack så krävande, nästa år kör jag förhoppningsvis en ny, men då kommer jag förbereda tävlingarna långt på förhand och tidsinställa dem, så att jag vet att det dyker upp trots att orken tryter. Det har varit så roligt att se att så många velat delta! Här kommer vinnarna jag dragit för de senaste tävlingarna!

Vinnaren av Homefuns tävling är:

Caroline, med kommentaren:
Skulle ge dem till min minsta dotter som är 1,5 år. Hon älskar att bada😊

_____________________________________

Och vinnaren av en behandling till naprapat Johan Hult är:

Ida, med kommentaren:
Det här skulle vara den bästa julklappen till min sambo som går runt med värk i ryggen varje dag! Jag har själv aldrig varit till en naprapat men jag tror de kan göra underverk!

Grattis till er båda!!
Kontakta mig på sarajohannarasmus@gmail.com så tar jag era uppgifter och meddelar båda företagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s