Det blir babybloppis!

Tjej eller inte därinne har vi med Elmer fått konstatera att det till lillasyster (eller lillebror om bm sett fel) inte behövs fullt så mycket kläder som Elmer hade, och vi har gallrat, massor.

Det kom in en störtflod av förfrågningar på mejlen, Facebook och textmeddelanden, många inom samma timme och det känns inte mer än rätt att alla som varit intresserade får samma chans – så jag bestämde mig för att det får bli en babybloppis här på bloggen i stället. Idag och i morgon kommer jag fota plaggen och göra färdigt inlägget, som sedan postas på måndag eftermiddag klockan 17. Låter det okej?

Spelreglerna kommer gå enligt följande:
– Plaggen kommer säljas bildvis, med 2-3 eller flera plagg per bild och ett klumppris för dem, kommer försöka undvika sälja dem enskilt så långt det går eftersom det blir så många bilder att hålla koll på annars.
– Vill man köpa något plagg anger man helt enkelt bildnumret i kommentarsfältet eller per mejl (sarajohannarasmus@gmail.com), jag kollar klockslaget och först till kvarn gäller.
– Jag postar såklart ifall man bor längre bort, men då tillkommer frakt i vanlig ordning.
– De flesta plaggen är i riktigt fint skick eller i fint använt skick så på det sättet känns det okej för mig att sälja vidare dem såhär offentligt. Om något plagg har en defekt anges det under bilden.
– Plaggen som säljs är i storlekarna 50-92.

Och ja, det finns nog plagg kvar efter att jag sålt bort dessa. Som sagt hade vi alltför mycket kläder till Elmers första år, det är väl så det blir med första barnet i många fall, iallafall för mig. Har dessutom sålt bort en del på tidigare loppis redan så det säger väl en del.

Har ni frågor? Om inte så kör vi på måndag! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s