Ett konstaterande 

Sorterade ut alla riktigt typiska pojkkläder igår. Även om jag inte har så stor skillnad på färger och sånt så vet jag att det kommer smyga sig in klänningar och volangleggings från höger och vänster, och då är det lika bra att alla fina pojkkläder får ett bättre öde. Vad tycker ni? Var brukar ni sälja era barnkläder? Eller ska jag rentav sätta ut en del här? Eller på Syrrans Garderob? 

5 reaktioner till “Ett konstaterande 

  1. Om du har mycket PoP kläder så skulle jag rekommendera att sälja dem på kirpputori Popitus på facebook så får du rätta värdet ur dem.

    Gilla

  2. Sku jag vara du skulle jag inte sälja före barnet är ute, ända till vecka 36 väntade vi en flicka men på ultraljudet i v 36 så var det mittiallt en pojke 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s