Vecka 34!

Lite kort appinfo:
– 48(!!!!) dagar kvar till bf!
– 82,9% av graviditeten har passerat

Babyn:
– Ca 42 cm från huvud till fot och väger ca 2,35kg vid veckans slut

18447003_10154725954573121_8968348563339369787_n
Ursäkta den skitiga spegeln, Elmer har varit framme och jag orkar inte städa… 

Egna funderingar:
Lilla M rör sig nästan konstant i magen, hon tycks inte ha fixerat sig ännu och stundvis är det riktigt tungt att sitta då hon trycker på lungorna. Minns att allt kändes så mycket lättare när Elmer äntligen svängde sig från tvärläge i vecka 36, så jag hoppas att även hon hittar rätt snart. Just nu hittar jag armar och ben och fötter lite här och var över hela magen, och jag har inte den blekaste aning om hur hon egentligen ligger. Ibland funderar jag om det inte är en bläckfisk därinne…

Eget mående:
Rent psykiskt mår jag lite bättre. Har varit till pelkopoli (berättar mer i ett annat inlägg) och rett ut några trådar och en vaginal förlossnings känns lite mer överkomlig.
Börjar dock bli riktigt tungt att fungera.. är trött konstant, sover flera timmar om dagen, typ hela Elmers dagisvistelse så här hemma dansar dammråttorna och svartmyror har dessutom flyttat in… suck. Har sammandragningar så gott som konstant och det börjar kännas som att jag inte kan bli större, vilket jag ju av erfarenhet vet att jag kan. Ingen svullnad ännu och viktuppgången ligger på ca 13kg so far. Känns knäppt att tänka att graviditeten är fullgången om 4 veckor! Mindre än en månad! Underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s