Våra vagnar

Vi har vagnkval här hemma för tillfället. Det är inte lätt att försöka bestämma sig för vilken vagn man ska behålla och vilken man ska säga farväl till i och med att en ny vagn ska flytta in. För att inte tala om att bestämma sig vilken vagn som ska bli ens nya syskonvagn, det finns ju så många alternativ! Hursomhelst, vi äger för tillfället tre vagnar, varav två kommer få flytta, och en får fara till mina föräldrar som extravagn där. Här kommer en kort introduktion till våra vagnar, och är det så att man är intresserad av någon av dessa så får man såklart ta kontakt på sarajohannarasmus@gmail.com

OBS! Emmaljungavagnen såld! Phil and Ted-vagnen reserverad!

explorer-double-3_4-front-view-apple2


Phil and Teds Explorer, denna köpte jag i andrahand av en tjej som verkligen tagit väl hand om den. Med sin rymliga sittdel i enkelläget blev den fort en favorit för Elmer och jag har verkligen varit i valet och kvalet med denna, men har nu ändå konstaterat att jag vill ha en syskonvagn där barnen sitter bredvid varandra, vår baklucka tillåter ändå det och vi är väldigt sällan och går i affärer med vagnen, särskilt nu med en ettochenhalvåring som inte alls har ro för det. På alla andra sätt är detta en väldigt praktisk vagn med stora lufthjul som rullar lätt. Med kommer en sittdel som klickas på när sätet väl fälls bakåt till babyläge, suffletter till båda delarna, båge, stänkskydd till hjulen och regn- och myggskydd. All-in-all, en väldigt smidig vagn!

Här kommer ni till introduktionsvideon! 🙂

phpfqu3qr

SÅLD! 

Emmaljunga Nitro City, vår älskade första vagn. Denna är från 2013, använd av ett barn före Elmer och även den väldigt välskött när den kom till oss. Liggdelen är i suveränt skick, eftersom Elmer rätt fort kom upp till 9kg och vi därav bytte till sittdel. Sittdelen däremot har vid något skede skadats så att metallbågen till suffletten gått av vid ena sidan, vilket gör att suffletten rasar ner väldigt lätt. Sittdelen är precis som Phil and Teds vagnen, i rymligaste laget, och vi har varit väldigt nöjda med den. Denna är väldigt lättstyrd och smidig tack vare sina svängbara framhjul, ej lufthjul vilket är tacksamt med tanke på att man inte behöver oroa sig över punkteringsrisken, däremot är den pga detta lite mer svårstyrd i slasksnö, har jag fått konstatera. (Kan dock tänka mig att det underlättar att inte ha en hund i ena handen när man manövrerar den i dåligt före) 😀

Chassit är ej vitt utan svart. Pga av den söndriga sufflettbågen säljer jag den förhållandevis billigt. Egna bilder finns, men förstås krånglade det nu när jag skulle föra över bilder från mobilen till datorn.

img_5729

Har haft så jobbigt att bestämma mig för huruvida älskade Bumblebee (a.k.a. Bebetto Murano) ska få bo kvar, det är trots allt en enbarnsvagn och jag är i behov av en smidig dubbelvagn, men jag verkligen ÄLSKAR den här vagnen! Liggdelen är helt oanvänd, sittdelen felfri och bara använd några månader. Att köra denna vagn är ren och skär LYX, den rullar så smidigt tack vare stora lufthjul och svängbara framhjul! Superenkelt system när man vill byta mellan ligg- och sittdel, världens enklaste att fälla ihop och blir riktigt liten, särskilt när man tar bort hjulen också. Stor, rymlig varukorg med extra väska, skötväska, regnskydd, hjulskydd, myggskydd och massor med fina finesser på såväl ligg- som sittdel. Gråter nog en tår eller två när/om denna flyttar, men jag måste ju bara prioritera. Denna är så gott som ny, och listan skulle bli hur lång som helst om jag började skriva ner allt om den, så har man frågor så mejla, så berättar jag mer.

4 reaktioner till “Våra vagnar

 1. Att ha en innevagn i huset är världens bäst med spädis. Så jag tipsar om att behålla den gula som innevagn .

  Gilla

 2. Vi har knappt 1,5 år mellan kidsen och jag använder alla våra tre vagnar alla dagar! Så skönt att kunna lasta dem båda i dubbelvagnen men att de sen har varsin att sova i här hemma utan att väcka varandra.

  Gilla

  1. Kan tänka mig det. Troligen gör vi så att en sover här inne och en där ute, när det väl är sovdags. Vi skulle nog gärna behålla alla tre också, men det är ju lite en ekonomisk fråga också. Ut med något, in med något annat. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s