Rock’n’Roll Diner 

Att äta ute med småbarn är aldrig någon garanti för succé. Man får ta det enligt barnen, så är det bara. Vi valde dock igår att ta risken när vi, efter 3 dagar av tristess där mor i huset höll på att börja klättra på väggarna i brist på utomhusluft – den enda jag fått sen torsdag var under en snabbis på Gammaldags Torg i lördags – så vi besökte det rätt så ointressanta mattorget som varit här en vecka, och tog sedan beslutet att testa nya Rock’n’Roll Diner som rätt nyligen öppnat här i stan. 

Jag blev genast positivt överraskad av interiören, och av hur öppet det ändå var där. Ytorna var stora och passade bra småbarnsfamiljer med vagn och borden satt inte för tätt. Där fanns dessutom en liten lekhörna för barnen.

Servitörerna var sådär härligt klädda enligt tema och var trevliga och serviceinriktade. Mina tankar for tillbaka 12 år i tiden till då jag och min familj roadtrippade i USA – den första frukosten vi åt var i San Francisco på ett riktigt äkta diner med en rosa Cadillac mitt i restaurangen. 

Barnmenyn var i min mening vad man kunde förvänta sig och lite till. Priserna var riktigt överkomliga och man behövde inte känna att man rutinerade börsen för något som inte ens var en garanti att barnet i fråga tyckte om. Åt Elmer tog vi Hot dog med french fries och till vår belåtenhet fanns där även lite grönsaker med dipp också. Korven höll hög kvalitet, såväl som franskisarna. 

Jag och Tony tog varsin burgare, Buick, som den så fint hette. En riktigt god och smakrik burgare med saftigt kött och riklig fyllning. Som tillval tog vi även blåmögelost respektive getost, gillade faktumet att fyllningar hade olika pris beroende på råvarans värde. Man märkte att råvarorna de använde var rena och jag, som tidigare bagarstuderande, var riktigt nöjd med hamburgerbunsen. 

Som vanligt när det gäller sån här typ av mat var portionerna rikliga, och det lämnade massor av mat kvar på alla utom Tonys tallrik, Tony däremot ”klagade”  på att han var sååå mätt. Tycker det är lite trist att så mycket mat alltid kastas på liknande ställen också, bara för att det ska vara stort och rejält. 


All in all är vi riktigt nöjda med försts intrycket. Vet inte om det var bastonerna från Elvis och gänget som gjorde att M sov som en stock genom hela besöket, men det gjorde ju hela vistelsen ännu lite trevligare. Varm mat är alltid gott!😊 

Rekommenderar varmt, för er som inte redan testat! 

En reaktion till “Rock’n’Roll Diner 

  1. Elmer har blivit så mycket större igen på två veckor och han pratar med så många ord. Tänker på snutten med nektarinerna. Gammelfarfar blev så inspirerad att han köpte nektariner idag. Hur är det med dig. Har bröstproblemet blivit bra. Hoppas det. När rör ni er hitåt. Längtar att få se er.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s