1 vecka VS. 1 månad 

*Lekmattan på bilderna ingår i ett samarbete med Jollyroom tidigare i vår och kommer från ett av favoritmärkena Alice&Fox*

När M var strax över en vecka gammal placerade jag henne för första gången på hennes lekmatta, innan det hade jag inte vågat då Elmer sprang omkring som ett yrväder om dagarna. Numera får hon ligga där under skyddade omständigheter, märker att hon blir så mycket nöjdare när hon får ligga och se sig runt på sin omgivning, och magtid får hon hon mycket av här också då mattan är mjuk, men inte så mjuk att den inte skulle ge något motstånd.

IMG_7012

Gillar dessutom att mattan är gjord på Öko-tex-certifierad bomull och har en yta som är enkel att hålla ren, då den är något glatt. Perfekt för oss med en hund som gärna ska vara med. Blir den riktigt smutsig är det bara att slänga i tvätten!  Flera variationer finns här och några varianter finns även på REA.

Hon var ju så liten här!

IMG_7006

Nu är M redan över en månad, har fått så fort för henne, hon har vuxit ur 50 och är bra påväg att ta sig ur 56:orna också, några 62:or har redan tagits i bruk.

IMG_7031

Just nu är hon så lik mig som liten, ska sätta upp en bild här senare så får ni se själva. 😀 Ögonen är dock Tonys, och läpparna, men helheten blir en riktig mini-Sara.

IMG_7030

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s