När hon äntligen somnar

Igår gjorde jag inte mycket annat än satt klistrad vid min dotter, med undantag för några timmar på förmiddagen då jag och Elmer tog tumistid och körde runt förfriskningar med golfbilen på Pirilö Golfbana under deras kaptenstävling. 

M har haft ordentligt med magknip de senaste dagarna, men igår tar nog ändå priset. Inte så att hon har kolik (tack och lov), men om vi säger som så att lillan sov en endaste timme på dagen igår, och hon somnade inte till natten förrän runt halv 11. Det är en lång tid utan paus med en bebis man ännu inte kan interagera med så mycket.. 

Nu undrar jag, är det någon här som har erfarenhet av pysventil? Tänker att det kanske kunde underlätta något att bli kvitt dendär luften i magen.. 

Att nämnas bör ju att hon inatt sen sov mellan 22:30-05:45, i ett streck!! Utan att vakna emellan! Så sova kan hon, bara inte magen skulle bråka så.. 

2 reaktioner till “När hon äntligen somnar

  1. Har ingen erfarenhet av pysventil, men de lär nog fungera. Mitt råd är att se över din kost ifall du kan äta sånt som hon får ont i magen av. Hellre skippar man choklad och jordgubbar bara man har en bebis som sover, för förutom att hon har ont så behöver man ju själv de där pauserna på dan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s