Loppistips till alla mamas och blivande mamas

Det händer i Kokkola i helg! Mitt absoluta favoritloppis, Mammornas Välgörenhetsloppis som arrangeras två gånger/år går av stapeln inkommande söndag i Storby här i Karleby. Vanligtvis brukar det ordnas i Idrottsgården men denna gång blir det i lyxiga, nya och fräscha utrymmen. Kommer bli suveränt! Loppiset har jag för mig är det största mamma- och barninriktade loppiset i Österbotten och Norra Finland har jag för mig.

Själv kommer jag sälja bort Miriams kläder, storlek 50-56. Det mesta Newbie, Lindex och PoP. Men även störreflickkläder jag samlat på mig och konstaterat att jag inte kommer hinna använda. Där finns även större storlekar som Elmer använt och som inte kommer ärvas vidare, gravid- och amningskläder i suveränt skick, och lite annat smått och gott. 😊

Välkomna!

Här är länken till deras Facebooksida.

2 reaktioner till “Loppistips till alla mamas och blivande mamas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s