Spännande tider – samarbetstider

Otroligt hur fort dagarna flyger här hos oss. Vi har några riktigt hektiska dagar bakom oss och i måndags var t.ex. alldeles fantastiskt duktiga Sofia här och fotograferade hela familjen, vi fick agera testpiloter för ett nytt fotopaket som hon har på gång, men mer om det i ett senare skede. Vi hade en så rysligt rolig och avslappnad photoshoot att t.o.m. Tony, som först inte alls var så förtjust vid tanken på att fotograferas i flera timmar i streck tyckte det var fullt genomförbart.

Dessutom fotograferade vi nya bilder till bloggen, den header jag har nu står duktiga Cindy bakom, men Elmer är inte ens ett år gammal på bilden och om mindre än två veckor fyller han två, så jag ville uppdatera mig lite. Fy, så ovan jag var att stå framför kameran! Jag är verkligen inte bekväm i mig själv just nu och har gått från linslus till så gott som kameraskygg. Sofia fick dock ut det bästa ur mig, och en sneak-peek på några av bilderna hon tagit gjorde mig alldeles pirrig inför slutresultatet!

Just nu har jag många projekt i rullning, förstår inte hur jag orkar, men det är väl hösten som gör den stora skillnaden än en gång, företagaren i mig får bara en nytändning av alla projekt!
Tre större samarbeten och några mindre är på gång, varav ett av dem gör mig lite nervös, eftersom det innebär en så stor livsstilsförändring – men till det bättre. De andra är bara så roliga! Jag älskar när det klickar mellan mig och mina samarbetspartners, det måste vara äkta om jag ska genomföra ett samarbete, annars är det ingen vits med det alls.

Jobbar just nu på årets julkalender – japp, det blir en i år igen då fjolårets var så populär! Så känner du att du har något spännande att bidra med och vill synas i någon lucka – tveka inte att ta kontakt på sarajohannarasmus@gmail.com, så får vi diskutera vidare!

IMG_7773.jpg
Och så en bild tagen av fina systeryster, på mig och Miriam under hennes dopdag, i övermorgon blir hon 3 månader! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s