Sara

Förra veckans sevendayslista tilltalade mig, tänkte att ni skulle få lära känna mig lite bättre.. 🙂

 • På jobbet: Mitt jobbjag är oftast mycket utåtriktad och oblyg. Jag är väldigt service-minded och bra på småprat samtidigt som jag betjänar en kund i t.ex. kassan. Jag brukar tänka att jag önskar att mitt ”riktiga” jag hade haft lika lätt för människokontakt som mitt jobbjag.
 • På festen: Nu är det ju ett tag sedan jag gått på någon fest över huvud taget. Men om det t.ex. gäller ett bröllop med långbord och folk jag inte känner kan jag vara väldigt reserverad och avvaktande till en början. Är så dålig på att börja en diskussion med nya människor och kan tänka mig att folk ser mig som rentav otrevlig ibland. Är det en fest där jag känner folk brukar jag också hålla mig på min kant och lyssna om det inte råkar pratas om något jag verkligen brinner för.
 • I kompisgänget: Har egentligen inget kompisgäng som jag umgås regelbundet med. De lämnade i Vasa och det är en bit mellan Karleby och Vasa, särskilt med barn. Har dock några nära vänner därifrån och så har jag fått en del tack vare Tonys många vänners fina fruar. När vi umgås så pratar jag nog en hel del. 🙂 Är även den där typen som tycker om att göra det bra för andra, så jag gillar att överraska med små gåvor i form av tilltugg till kaffe, någon pryl som kunde vara till användning eller något klädesplagg/barnplagg som vi vuxit ur.
 • På gymmet: Väldigt inne i min egen bubbla. Vill inte att folk ska behöva vänta på sin tur ifall jag använder en maskin de vill ha, så jag brukar avsluta min session rätt fort i sådana fall. Aldrig i livet att jag skulle börja prata med någon okänd där, känner mig alldeles för naken för det när jag gymmar.
 • I bloggvärlden: Jag är urusel på att kommentera andras bloggar, det händer bara ytterst sällan! Kommer mig bara inte för att göra det… hopplöst! 😀
 • I skolan: I högstadiet hörde jag tyvärr kanske till dedär impopulära populära, som syntes mest och hördes mest, men mådde sämst. Gymnasietiden lugnade det ner sig och jag hade några få vänner i skolan jag höll mig till.
 • Bland okänt folk: Väldigt reserverad. Säger inte mycket alls.
 • På restaurang: Eftersom jag själv jobbat som servitör så brukar jag vara den där förstående typen som inte klagar på om något går snett, men som samtidigt håller jag ett kritiskt öga på allt som görs, kundeservicen osv. Med andra ord skulle jag väl räknas till en såndär skitjobbig kund om de visste vad jag höll på med, men utåt sett är jag trevlig.
 • I klädbutiken: Haha, samma här, i klädbutiken är jag definitivt ”den arbetande kunden” som passar på att vika kläder om jag tycker att en display ser för stökig ut och personalen tycks ha det stressigt. Och jag lämnar aldrig saker kvar i provrummet!
 • I en okänd stad: Plötsligt kopplas överlevarhjärnan på och jag är dendär som läst in mig på var saker och ting finns, närmaste shopping, busstationer, tidtabeller osv. Befinner vi oss i ett annat land har jag dessutom pluggat in några av de mest användbara fraserna på respektive språket.
 • På flyplanet: Hon som sitter och spelar gameboy och håller prydligt omkring sig med tanke på att det ska gå undan sen när flygvärdinnan ber en fälla upp brickan framför en och knäppa fast säkerhetsbältet. Jag är även den som sätter telefonen på alarm för att inte missa maten, eller taxfreen. 😀
 • I en relation: Enligt Tony är jag väldigt pratglad. Tycker om att mysa och kramas och älskar att överraska och bli överraskad. Vill även att ”alla ska ha det bra” och kan säkerligen ibland uppfattas som lite krävande på grund av det.
 • I hissen: Hon som stirrar ner i golvet, eller låtsas söka efter läppomadan i väskan.

  SNEAKPEEK Rasmus family by Sofia Ylimäki Photography 00005
  Bilden tagen av Sofia Ylimäki, mer av henne i bloggen ser ni snart. Spana in hennes instagram så länge och följ henne för underbart vackra bilder i ditt flöde!

En reaktion till “Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s