Födisuppköp med Elmer

Idag kände jag att jag behövde komma ut ur huset lite. Dels för att jag var tvungen att börja fundera på vad som skulle handlas inför Elmers stundande tvåårskalas, och dels för att man blir lite tokig mellan husets väggar. Så när Miriam somnat på förmiddagen bestämde jag mig för att ta Elmer i handen, hoppa i bilen, och ha lite pre-födis-tumis med min förstfödde. Sen Miriam kom har det blivit lite automatiskt så att Tony tagit Elmer, och jag Miriam, så det kändes väldigt välbehövligt.

Vi åkte till Citymarket, och började med att fika på deras butikscafé. Han är i en så underbar ålder nu, trots att det är mycket ”Nej nej” och ”Jag vill int!”. Han pratar massor, och jag som inte har något att jämföra med är ändå så ofattbart stolt över hans tydliga språk och talförmåga. Det är så roligt då man verkligen kan föra diskussioner med honom redan.

På café tog vi varsin trip, och delade på smörgås och kanelbulle. Elmer satt och proklamerade triumferande ”Kalaaaas!”. Efter fika hoppade Elmer i vagnen igen och så köpte vi lite engångskärl och servetter och annat lite smått och gott till festen.

Så himla välbehövligt dag för oss båda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s