När vi blev vuxna

I fredags gjorde jag och Tony en investering som definitivt gör att vi numera kan klassas som vuxna. Trots mina 27 och Tonys 31 har jag på någon vänster sett oss ligga nånstans på gränsen till vuxenlivet ännu, (Tony ser jag ofta rentav som en femåring) .. 😅 Men nu är den gränsen överträden – vi har köpt en ny bäddmadrass!

Efter att under min tid på resande fot ha tjänat mig, och även mina föräldrar en tid före mig, för att sedan landa i min och Tonys säng har jag mången dag redan tänkt att vi kanske borde börja klippa navelsträngen och skaffa oss en ny sovkompanjon. Det är ju trots allt rätt viktigt, det här med sömn, har vi ju fått konstatera.

Så när Elmers blöja tre gånger under en och samma vecka (japp, jag mejlade Pampers) läckte ut hela härligheten i vår säng innan madrasskyddet vi beställt ens hann lämna lagret så såg vi det som ett sista tecken. Jag skrubbade madrassen och följde upp med bakpulver och potatismjöl, dessutom fick vårt enorma dubbeldäckare sig en skvätt så när jag var färdig med det var jag rätt så led allt onödigt nattvakande.

Så i fredags hämtade Tony ut vår madrass från JYSK. Dom hade erbjudande fram till idag tror jag på massor av madrasser så vi passade på och skaffade en ordentlig en, en Welpurmodell som hjälper kroppens blodcirkulation på traven vilket i sin tur underlättar spända muskler och hjälper kroppen att hålla normal kroppstemperatur. Om det var värt det? Alla dagar i veckan! Så himla skön att det känns som om man sover på moln, och den lilla sömn man får har en helt annan kvalitet än tidigare.

Så dagens tips från nybliven mommo! Sover du skit – byt madrass!

2 reaktioner till “När vi blev vuxna

  1. På våra pojkar funkar inte pampers, de läcker. Libero som gäller här. Har även hört av andra att pampers verkar passa bäst åt flickor.

    Gilla

    1. Pampers har funkat superbra åt oss hittills.. Har däremot hört tvärtom, att libero funkar bättre åt flickor.. 😅 Men det var nog något fel på hela förpackningen denna gång för de läckte trots att de var helt torra!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s