Decembertävling nr. 1: Polkuped

Inlägget i stolt samarbete med Polkuped.

December är äntligen här, och fort gick det! Jag vet inte, jag har väntat i år, men inte längtat som jag brukar, antar att det är därför det gick så fort. Man har väl helt enkelt inte tid att sitta och vänta när man har två minityper här hemma som får dagarna att rusa fram. Hade bestämt att inte sätta för stor stress på mig själv i år. Inte tänka att allt ska göras under december, för när man väl pyntat, städat och fejat klart är plötsligt julen förbi, så i år pyntade jag redan i november.. 😉 Älskar julen, och ser så fram emot att få se den genom Elmers ögon.

På tal om jul har jag gjort en liten sammanställning av julklappstips, det kommer fler än en sån typ av lista, men den första listan kommer från ingen mindre än Polkuped.fi!

Polkuped är verkligen den ultimata sidan för de som önskar få in lite mer aktivitet i vardagen. I sortimentet finns inte bara cyklar, populära balanscyklar från Puky och sånt som passar till friluftsliv och uteaktiviteter, utan även smarta, praktiska prylar som underlättar i vardagen. Men något som jag verkligen drömmer om, är att få skapa ett aktivitetsrum här inne av deras gymnastikringar, ribbstolar och täcka golvet i deras utbyggbara gympamattor. Många är gångerna jag tänkt att Elmer skulle behöva ett ”bullerrum”, dagar då det regnat och varit uselt väder, men energin här inne håller på att gå i taket. Har försökt övertala Tony om att varma garaget skulle göras om till något sådant, men än så länge får jag väl bara drömma.

Här kommer iallafall ett litet hopplock på sånt som gärna fanns i vår julklappssäck, samt några tips utifrån egna erfarenheter:

En Swimfin! Vi har börjat med babysim åt Miriam och samtidigt som hon plaskar på så får även Elmer plaska med någon av oss föräldrar. Där märker jag också hur litet vi gjort med honom på den fronten – han älskar vatten och att bada, men det märks också hur oerfaren han är, och Swimfin är så suverän för den jobbar utifrån barnets egen simförmåga.

swimfin_hajfena

Gymnastikringar! Dessa har vi redan från i fjol, men måste bara tipsa er andra om dem! Perfekt inomhusaktivitet för barn som behöver få bort lite extra energi, (säg det barn som inte behöver det?) och det är häftigt att se hur fort barnens motorik utvecklas med hjälp av dessa.
Skarmavbild_2017-02-13_kl._10.58.51

En balanscykel från Puky! Ännu ett tips. Elmer fick en i födelsedagsgåva och redan från första testrundan märkte man att det var det bästa köp vi gjort hittills. Elmer susade fram på nolltid, och allteftersom han använde den blev han skickligare och skickligare i sin hantering av cykeln. Perfekt att träna balanssinnet på inför kommande trampcyklar, tror nästan vi får introducera en sådan redan nästa sommar. För de allra minsta finns det Pukys med fyra hjul.

Puky_LR_m_liila

Isbjörn – vinterhandskar. Elmers handskar från ifjol börjar sjunga på sista versen och jag har dragit mig och dragit mig för att skaffa nya åt honom. Efter att ha läst om Isbjörns handskar som är helt vind- och vattentäta, supervarma med ett foder av återvunnen fiber och dessutom tillverkade av återvunna PET-flaskor så var valet enkelt. Dessa kommer finnas i Elmers julklappssäck i år.
isbjorn_winterglove

Något så enkelt som en praktisk reflexväst är den perfekta gåvan åt så gott som vem som helst. Den här smarta är dessutom inte klumpig och bökig som de typiska reflexvästarna utan funkar utanpå i princip alla klädesplagg, tack vare de justerbara remmarna.
Finns i rosa och lime.
Reflexbalte

Och så till drömmen på önskelistan! Ribbstolar! Det här var något av det roligaste på gympan tyckte jag som liten. Skulle vara så kul att se Elmer hänga i dessa, och inte är de fy skam i inredningen heller!
Skarmavbild_2016-11-19_kl._12.10.33

Nu har jag glädjen att lotta ut ett presentkort på 50€ till Polkuped.fi!

Det enda du behöver göra är att gå in på Polkupeds sida och kolla in deras utbud, och sen skriva här i kommentarsfältet, vilken produkt du helst hade satt under granen i år, och till vem. 🙂

En extra lott får du genom att gilla Polkuped på Instagram eller Facebook!

Den 4.12 kl 18 drar jag en lycklig vinnare!

LYCKA TILL!

89 reaktioner till “Decembertävling nr. 1: Polkuped

 1. Det fanns något ur varje kategori som vi antingen skulle behöva eller ”villhöva”. Mest av allt skulle vi ändå behöva en cykel, 16 tum, till en av pojkarna.

  Gilla

 2. Vi har redan i planerna att skaffa en första puky balanscykel åt vår dotter som blir 2 år på våren. Gillar polkuped på facebook 🙂

  Gilla

 3. Jag skulle så gärna vilja ge gymnastikringarna i trä med naturfärgade rep i juniorstorlek åt Jalmar och Tyra.
  Jag gillar polkuped på Instagram 🙂

  Gilla

 4. En ribbstol skulle sitta fint som julklapp till min 2- och 4-åring. Storebror är lite försiktigare och blir inspirerad när han ser lillasyster göra olika tricks med jumpparingarna. På så sätt lär han sig också de svårare sakerna. Ribbstolen skulle vara ett bra nästa steg. Hoppas på tur!!

  Gilla

 5. Under granen skulle gärna få finnas ett stort paket med en 12″ Puky cykel åt vår 4-åring som lärde sig cykla i höstas. Gillar på ig och fb. 🍀

  Gilla

 6. Skulle vara så kul att kunna köpa gymnastikringarna åt Sofias Eliah i julklapp, då han verkligen är en sjukt aktiv kille som jag tror skulle ha roligt med dem!

  Gilla

 7. Mycket skulle jag vilja ge åt barnen av det som finns på sidorna. Mest behövligt just nu är en barncykel modell större åt vår äldsta som växer så de knakar.

  Gilla

 8. Varma vinterhandskar åt alla 3 barnen skull jag gärna se under julgranen, eller en ny cykelhjälm åt 2 åringen. 🙂 gillar både på facebook och instagram.

  Gilla

 9. Hej Sara! Åh, gymnastikringar till min Evi Mirjam skulle vara toppen! Något som hennes lillebror sen också har glädje av 😊 Gillar polkuped överallt ☺️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s