Decembergiveaway nr. 2: Hexter&Baines

Känns roligt att få riva igång första helgen i december med inte en, utan två fina giveaways! Det är första advent och jag och barnen stillar oss i Jakobstad hos mina föräldrar. Tony har jobbat sju dagar i streck nu så det känns skönt att få se annat än hemmets väggar ett tag.

I dagens giveway har jag den stora glädjen att i samarbete med Hexter&Baines få lotta ut ett sprillans nytt, valfritt armbandsur!(värde ca 200€)!

IMG_8321.jpg

Min egen klocka anlände för några veckor sedan, efter att ha velat fram och tillbaka mellan klockor från deras nya kollektion.

Tycker väldigt mycket om det klassiska snittet på modellen Sheffield, som jag till slut bestämde mig för. Jag har alltid haft en förkärlek till klockor med läderarmband, men i den nya kollektionen kan man välja om man vill ha läderband eller mesh, som också är väldigt snyggt!

IMG_8323.jpg

Boetten och urtavlan har tunna, rena drag, och urtavlan pryds av den vackra logon. Stilrent och simpelt, men långt ifrån tråkig för det! Läderremmen känns mjuk och följsam och trots mina smala handleder sitter den fint där den ska.

IMG_8326.jpg

Sugen på en julklapp till dig själv eller varför inte en att ge bort till någon du tycker om?

Allt du behöver göra är att gå in och kika på Hexter&Baines damklockor och skriva här i kommentarsfältet, vilken modell som skulle få flytta hem till dig om du fick välja. 

Ni kan delta fram till 5.12 kl 23:59. Vinnaren publiceras den 6.12 här på bloggen så kom ihåg att ange er mejladress så vi kan kontakta vinnaren sen!

IMG_8330.jpg

Lycka till! 🙂

105 reaktioner till “Decembergiveaway nr. 2: Hexter&Baines

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s