Giveaway nr.3 – Mooncake

Tänk att vi redan har 9.12 idag. Har suttit och funderat på julgran och julstädning idag. Så typiskt att det alltid blir såhär – man har bestämt sig för länge sedan att man inte vill stressa över julen, och ändå sitter man här och sliter sitt hår över att huset ser ut som det gör. Det börjar bli på en sån nivå nu att jag inte vet hur jag ska fixa städningen innan nästa jul. Julgranen blir troligen plastgranen i år också, Tony är lite allergisk och även om vi hade funderat på att ta in en liten som skulle vara lätt att lyfta ut ifall ögonen började rinna, så känns det enklast så här i år. Jag är ett stort fan av julgranspynt som har en mening, ett minne bakom. Brukar sällan dekorera granen med plastkulorna som man köper från matvaruaffären, och gör jag det så fungerar de som kulissmaterial, i stället får saker jag samlat på mig genom åren pryda granen.

I år flyttar en ny liten kompis in i vår gran. Nämligen ett vackert hänge i plexi från inhemska Mooncake. I samarbete med Aveo har jag dessutom fått glädjen att lotta ut ett av dessa vackra pynt som enligt mig fungerar året runt, och inte bara i julgranen.
Dessa finns också utsnidade i valnöt med älgen eller ekorren som motiv.

mooncake
Det enda du behöver göra för att delta i utlottningen är att skriva i kommentarsfältet, vilket av Mooncakes alla djurillustrationer som tilltalar dig mest. Här slipper du rakt in till deras produkter, till höger om produktbilden kan du scrolla mellan olika alternativ för att se de olika illustrationerna. 🙂 På måndag kväll drar jag en vinnare!

Lycka till! 🙂

18 reaktioner till “Giveaway nr.3 – Mooncake

  1. Haren tyckte jag mest om, i plexi. Ett tips på personligt julgranspynt är att köpa vita eller glas julgransbollar och trycka barnens handavtryck på dem. Vi har gjort det med varje barn vid deras första jul och sparat hängt upp en i vår gran, sparat en till barnet själv som den får ta med sig då den flyttar hemifrån samt gett i julklapp till farmor & farfar och mormor & morfar. 😊

    Gilla

  2. Älgen, så jag har en älg att se på när jag själv inte har tid att jaga just när jag har två små kids! ☺️

    Gilla

  3. Björnen i plexiglas är jättefin! Jag får en julgransprydnad i lillajulklapp varje år av maken, det har varit tradition sen vi träffades. Om 50 år har vi granen full, tänker jag 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s