Nomaderna

I snart en vecka har vi varit på resande fot. Tony drabbades av influensan förra fredagen men det hann inte bryta ut ordentligt förrän en halv dag efter att vi åkt hemifrån för att ge honom lite vila. Tur för oss eftersom det var en aggressiv sort med magsjuka, feber och värk i kroppen – inget jag hade gett barnen frivilligt med andra ord. Vi har alltså spenderat helgen hos mina föräldrar i Jakobstad och det som bara skulle bli en mellanlandning hos svärföräldrarna blev en lite längre vistelse, vi är nu inne på tredje natten men i morgon funderar vi på att våga åka hem.. Har sån hemlängtan att det är helt galet. Borta bra men hemma bäst är nog så sant så.. Vet inte när jag senast skulle fått en ordentlig kram och jag kommer sitta fast i Tony hela kvällen i morgon ifall vi åker hem.

Barnen går det ingen större nöd på. Både Miriam och Elmer har sovit längre än de gör hemma, Elmers tvåårstrots börjar nå extrema nivåer och det känns som att mitt hår blir en nyans gråare för var dag som går. Rosa förde vi hem i förrgår då Tony är i sådant skick att han klarar av att promenera, och hon var nog minst lika lättad över det som jag.

Har massor med roligheter på gång i mars, bland annat ska jag visa några nytapetserade väggar i samarbete med Aveo.fi. Mitt målande har tagit ordentlig fart och jag har haft rikligt med målarglädje de senaste dagarna. Några alster hittas i vanlig ordning på nyöppnade [thiscreativehaven] som ni är mer än välkomna att följa! Vid 100 följare blir det en liten bujo-inspirerad utlottning. 😊

Det var allt för denna gång! Återkommer när vi landat hemma igen! Hoppas ni får ett fint, framför allt friskt sportlov. Vem här är ledig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s