Inskrivning

Var på inskrivning till rådgivningen igår. Alla värdena såg bra ut förutom hemoglobinet som låg på 111, förmodligen efter maginfluensan jag hade nyligen men fick ändå order om att börja äta Mama-vitaminer. Vi skrev även preliminärt att jag igår var i v.9+0, tror själv att jag ligger i v. 6 eller 7 men det är så svårt att säga. Mer får vi förmodligen veta på den tidiga ultran som vi ska gå på på tisdag.
Ska bli otroligt spännande! Risken finns ju att det till och med är för tidigt för att höra några hjärtljud, och det är jag ju såklart inställd på. Men jag hoppas…

För övrigt har ett litet illamående börja kicka in på nätterna och på eftermiddagarna, jag sover helst på sidan kramandes en kudde, då magen känns spänd och svullen mest hela tiden. Rosa har dessutom fått för sig att hon vill sova längs med min mage, så det blir rätt trångt och varmt ibland. Ibland glider jag ner på golvet för att lägga mig på madrassen vi haft där sen jag hade magsjuka, men då kommer hon oftast ner dit och värmer mig efter en stund, älskade hund.

Att bo hos svärföräldrarna under tiden vi renoverar huset funkar riktigt bra det med.
Har turen att ha svärföräldrar i världsklass. Vi blir nästan lite för bortskämda här, mat hela tiden och lugn och ro varvat med trevliga diskussioner runt köksbordet (där vi för övrigt spenderar största delen av tiden).

Nu har jag dragit mig i sängen allt för länge. Ikväll ska jag försöka mig på en klass, har fått ställa in två på grund av mitt nytillkomna kvällsillamående, så hoppas innerligt att ikväll ska gå vägen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s