Och den första magbilden

Jaja, ni har kanske varit där själv, ”när jag blir gravid så kommer jag inte börja skriva blogg och det sista jag gör är att börja publicera bilder på min mage!”.  Så sa jag en gång iallafall.
Men jag älskar ju att ha fel, så tji fick jag! Det är ju så roligt att dokumentera allt som händer, lite därför började jag ju skriva igen också, för att kunna gå tillbaka sen och se vad som hänt, hur jag mått, hur jag sett ut, tankar och känslor… bloggandet är ju inget nytt för mig om man ska säga så.
Ni väljer ju helt själva om ni vill klicka er in hit eller ej!
Illamåendet har tilltagit i kraft. Jag mår illa när jag vaknar, har en liten paus mellan sisådär klockan 13 och klockan 15 varje dag, sen börjar det igen, den där känslan av att något nog skulle vilja komma upp, men hittills bränner det bara i halsen, oftast. Jag har inte tid med att må dåligt, jag håller klasser mellan 10-21 om dagarna och jag kan eller vill inte börja styras av kroppen!
Men det är väl det jag måste göra. Tänk vad häftigt egentligen, att nånting som knappt är så stort som en liten ärta bestämmer över hela din kropp redan! Mäktigt egentligen!

Så nu får ni gärna smälla fram era bästa huskurer och tips mot illamående. Jag har prövat ingefära, citron i vatten, citron som sådan, frukt innan jag stiger upp, knäckebröd innan jag stiger upp, juice innan jag stiger upp… förhoppningsvis har detta illamående gått om när jag väl offentliggör denna blogg. Men man vet ju inte.

Och här har ni då, min allra förstaste första magbild. Tagen igår, måndag i vecka 7+0.
Svullen och full med vätska. Inget annat so far, men jag räknar inte med något ”put” på ett tag ännu, även om Tony ibland utan att tänka sig för kan slänga ur sig att det visst syns ett litet put.

bild-5 kopia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s