Från v.7 till sjunde månaden på en dag

I helg har vi haft karriärkonferens med Mary Kay. Åååh, så jag älskar mitt jobb! Jag och min vän Linnéa tog nattåget, det var nog sista gången det hände, gravid eller ej, mådde så otroligt illa av att först stiga upp klockan 01 och sedan halv 6 för att sedan toppa det med lite nervositet inför det stundande tal jag skulle hålla halv 11. Hursomhelst, vi kom till hotellet helskinnade och L och jag som båda varit inställda på hotellfrukost ett tag kunde ju liksom inte inte ta det då!

Innan frukosten insåg jag förstås att jag hade glömt min kjol där hemma på sovrumsgolvet, vilket ju inte var en så stor hit eftersom det enda alternativ jag hade var ett par mönstrade Odd Molly-leggings. Det hade nog blivit första och sista gången i talarstolen om jag hade struttat upp till talarstolen iklädd röda kavajen och de leggingsen. Det löste sig förstås tack vare att vi har en hel säljkår med varmhjärtade, goda människor, varav en av dem såklart hade en extra kjol att låna mig.

Hotellfrukosten då? Jo, nervös och uppskakad som jag var slutade det med att jag betalade 17€ för ett löskokt ägg och en surskorpa med en skiva ost, kalkon och gurka. Men jag var nöjd med det, jag hade ju en kjol!

Talet gick utomordentligt bra, och enligt systerkonsulterna märktes det inte ens att jag varit nervös, och det är ju skönt. Efteråt kom till och med folk upp till mig och skakade hand och kramade och tackade för att jag gett dem inspiration, först på engelska, sen på finska när de insåg att jag ju nog kunde en del finska ändå… Känslan var mäktig, och jag vill bara göra det igen och igen. Jag brinner verkligen för att få inspirera kvinnor, ge dom en ny möjlighet, en ny hobby, vad helst de behöver, vi är otroligt bortskämda i vårt företag måste jag bara säga, det är världsklass!

Magen då, jo, i mitt tal avslöjade jag faktiskt att min största, mest magpirrande utmaning hittills var att bli mamma till hösten, och det blev ett fint sätt att avrunda allt på. Men nu måste jag bara fråga, magen går från att inte synas alls, till att bli stor som en kalaskula i slutet av en graviditet mot kvällen. Magen är spänd och till och med lite sjuk. Har ni varit med om det? Vad beror det på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s