Vi har det bra

Och så var vi inne i vecka 9. Lätt att hålla reda på då det byter vecka varje måndag.
Förstås är det ju bara en uppskattning men jag gillar att ha något att gå ifrån.

Illamåendet har tilltagit och nu har jag till och med kunnat gå hela dagar med den där obehagliga känslan i halsen av att något är påväg upp. Det värsta med det här är ju det att jag inte kunnat jobba som vanligt och jag har blivit tvungen att ställa in klasser på grund av detta, vilket inte alls känns något vidare bra. Jag vill ju jobba, jag älskar att jobba! Känns så hemskt att kroppen måste svika mig. Äh..

Tony har lyckats fånga en ordentlig vårvinterförkylning så denna vecka står även renoveringen lite on hold. Men vi bor ju bra här i Rödsö hos svärföräldrarna så det går ju ingen nöd på oss, kan bara knappt vänta tills mitt kontor blir funktionsdugligt och vi får sova i vår egen säng, och så längtar jag efter att få prova ugnen också! Det ska bli helt underbart med ett alldeles eget hem, visst var ju lägenheten vi bodde i före också vår, men det är ju nog något helt annat med ett hus.
Och vi har redan målat barnrummet! Det blir så fint! Känns så häftigt att det där rummet som i början skulle bli ett gästrum faktiskt blir ett babyrum! Att det är här vår familj får sin början. Blir helt lyrisk vid tanken!

Och här kommer en bild jag tog i måndags, v. 8+0 med andra ord. Inte någon desto större skillnad, extra svullen har jag nog känt mig den senaste veckan, men bara vid magen, och det märks på vågen också. Startvikten vid invägningen v.5  var 53,5kg, nu är jag uppe i 55kg. Bra så!

8+0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s