Dendär lilla klagovisan,

Det var ett tag sedan jag sist kikade in. Har helt enkelt inte orkat. Har fått ett ordentligt smakprov på första trimestern i form av illamående, spyor, uppsvälld som attan, sömnsvårigheter, trötthet, nedstämdhet och orkeslöshet. Har knappt orkat mer än det jag varit tvungen att göra, och ibland inte ens det.

Nu vill jag tro att allt håller på att vända, har ingen lust att må illa längre, nu har jag tänkt börja njuta – och återgå till vanliga jobbrutiner.

Har hoppat in ett par gånger på Blossom i Kokkola också, älskar det nya konceptet med förmånliga, vackra ting, och de allra flesta som kikar in brukar gå ut med en brun papperspåse – det finns något för alla. Själv har jag svårt att fokusera på något som rör inredning förrän vårt eget byggprojekt är färdigt. Tony har tagit ut 3 lediga veckor från och med nästa måndag, så i morgon, när påskledigheten startar så sätter vi in högväxeln igen! Om allt går bra är vi inne inom denna månad! Snart, snart, snart har vi ett alldeles eget hem! Känns så fantastiskt, obeskrivligt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s