Datenight

Idag väntar datenight med min fina man. Jag och några andra konsulter, däribland finaste Linnéavännen åker iväg på skolning till Stockholm tidigt i morgon bitti, och eftersom vi knappt haft någon tid för varandra mitt i all bygg-, jobb- och parent-to-be-stress så känns en date mer än nödvändig! Klockan 18 har T planerat vår kväll, har själv ingen aning om vart vi ska men jag skulle inte kunna bry mig mindre, trots att jag har svårt med överraskningar – jag har LÄNGTAT efter en kväll på två!

Kan verkligen rekommendera åt alla, både nya som ”gamla” par. Unna varandra en datenight minst en gång i månaden. Det behöver inte vara något speciellt så länge det bara är NI TVÅ. Det lönar sig, tro mig! 🙂

Bilderna kommer från förra sommaren och hösten. Vilken lycklig tjej jag är, som får ha en så fin man!

image image image image image

En reaktion till “Datenight

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s