Välkommen maj och vecka 17!

I onsdags gick jag så plötsligt in i vecka 17. Hjälp! Vart flyger tiden?!
Magen har ploppat ut ordentligt de senaste två veckorna och jag börjar fundera om min viktuppgång är normal då jag ser på magar i vecka 30 som liknar min egen. Men så påminns jag om att varje graviditet är unik, jag äter hälsosamt, dricker kanske lite mycket juice, men har skurit ner ordentligt på sötsakerna och numera är det egentligen bara en sur eller salt karamell som slinker ner nu som då..

Mina cravings denna och förra vecka:
– Vattenmelon
– Körsbärstomater
– Apelsinjuice
– Isglass
– Tunn Snellmans medwurst (och jag som egentligen inte äter grisprodukter)
– Salmiak, ibland
– Pasta med mycket parmesan eller ost på!!!!!
– Mjölk, ibland

Tankar:
– Längtar efter att få känna första rörelserna.
– Längtar efter att få flytta och börja boa sig.
– Nyfiken på vad som riktigt finns därinne.. om 28 dagar får vi veta.
– Kommer naveln ploppa?
– Hur vänja sig vid att sova på sidan då jag i princip ALDRIG sover på sidan!!!???


11008411_10152916196998121_8343270721413466535_n

2 reaktioner till “Välkommen maj och vecka 17!

  1. Läste att du har cravings på medwurst. Du vet väl att medwurst hör till ”riskgruppen” att äta vid en graviditet? Man rekommenderas att frysa den minst tre dygn innan den äts! 🙂

    Gilla

    1. Det visste jag faktiskt inte.. 😀 Äter inte mycket, kanske tre-fyra skivor i veckan av Snellmans medwurst. Litar på Snellmans, men vem vet, nästa vecka har jag kanske den cravingen ur systemet. 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s