Really? Bara 17 veckor?

Jahapp, denna bula sportar jag på dagens Blossominhopp. Babyn är verkligen i sitt esse just nu och växer med racerbilsfart! Hjälp, kan jag tycka ibland, vart ska allt riktigt ta vägen? I morgon inleds vecka 18, jag är alltså inte ens halvvägs men har redan en riktig kalaskula kan jag tycka. Mysigt värre är det ju, men kan ändå inte låta bli att fundera över hur sommaren kommer bli om jag ska kånka omkring på en megamelon samt jobbväskor när jag är på klass och bland törstiga golfare när jag är på golfbanan. 

Nåja, finns inte så mycket man kan göra åt saken, a baby’s gotta eat helt enkelt, så det blir vad det blir. Det är nästan så jag redan längtar tills höstens svalare klimat och mysveckorna innan vi blir fyra (Rosa inräknat såklart). 
  

4 reaktioner till “Really? Bara 17 veckor?

  1. Du är så fin sara! Tänk att du bär på ett litet liv därinne, otroligt! :’) Skulle vara så kul och ses! Kram på dig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s