Morning has broken

Lustigt det här med sömn. Jag somnar oftast väldigt sent numera, även om jag börjat skippa powernapsen på dagen. Däremot blir sömnkvalitén mycket bättre utan powernap har jag märkt. Vaknar ofta rätt tidigt (för att vara jag), runt 7, men då är jag i princip helt utvilad med massor av knepiga, knäppa drömmar i bagaget. Förr kunde jag sova till 10 och fortfarande vara dödstrött. Så jag är inte riktigt van med mitt nya morgonpigga jag.
Inatt drömde jag att jag var polare med Kurt Cobain, och tillsammans hoppade vi in och ut i olika arcadespel, hade hur skoj som helst, har dock ingen aning om varifrån Kurt kom mitt i allt, han var min stora idol som 13-åring, men det var ju över 10 år sedan.

Det bästa med mina morgnar är det är att T oftast stiger upp före mig, vilket innebär att jag får mysig väckning i form av pussar och kramar, så mycket lättare att vakna upp på det sättet! Sen har jag en hund som är ännu morgontröttare än jag, hon har minst bråttom upp av oss allihop och kan med lätthet sova till 10-11 innan det är dags för hennes första promenad, och inte skulle hon klaga om det tog ännu längre än det heller. Hon kryper oftast upp på Tonys kudde när han stigit upp, eller kurar ihop sig närmare intill en för att få lite krafsande bakom huvudet och på bröstkorgen.

Idag står finputsningar på bygget på schemat, nu återstår i princip bara installation av vattnet till kranen och diskmaskinen i köket, och lite elgrejer här och där, sen är det ”bara” att städa och så kan man börja bo in sig. Visst skulle vi redan kunna flytta, men jag tycker det är så viktigt med ett fungerande kök, man är så handikappad annars, och jag vill börja koka och baka direkt vi flyttat!
Senare ikväll har jag sminkklass för 4 tjejer, ska bli superskoj!

10414897_10152792602873121_2031601286168145417_n 10888691_10152637867623121_7188462674710526246_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s