Det tar sig!

Idag har en hel armada med folk varit på bygget efter att Tony farit till jobbet. Fick idén om att överraska honom genom att städa och flytta in så mycket som möjligt under tiden han var borta, eftersom han idag gav mig klartecken att börja städa och ”lyfta in det jag orkar”. Vi fick MASSOR gjort och jag är så tacksam över all hjälp jag fått idag! Tack alla! Har svårt att tro att T läser bloggen så här sent och eftersom vi ska dit tidigt i morgon bitti så postar jag detta nu inklusive en liten sneak peek på köket som inte är klart, men det börjar närma sig.
To be continued…bild 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s