18 going on 19

Och så har plötsligt 18 fulla veckor gått, bara att hälsa vecka 19 välkommen.
Sjukt hur fort tiden går, den bara rusar fram! De senaste dagarna har varit något mer vågräta i och med att foglossningar börjat ta sig skepnad i mina höfter och i korsryggen. Än går det ingen nöd på mig, vattenmelonerna är verkligen goda så här års och med Keplers nya Stalker i öronen så mår jag prima! Nu inväntar jag mannen min som ska hämta mig (och en drös med flyttlådor) till bygget så jag får börja vika in kläder och sånt i skåpen! Ännu är det en del köksgrejer som ska fixas, men jag gissar nog att inom denna vecka har vi sovit vår första natt i vårt eget hem! Lyxigt! bild-5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s