Vi har flyttat!

Hej på er! Ursäkta några dagars frånvaro, men vi har flyttat – numera bor vi i vårt alldeles egna hus! Visst, det finns lite saker som ännu inte är riktigt helt klara, köksvattnet kopplas t.ex. under kommande vecka och vi lever i princip ur flyttlådor ännu så länge man i lagom långsam takt börjat packa upp dom en och en för att hitta plats för respektive lådas innehåll. Det är riktigt spännande att se vad man riktigt äger, efter fyra månader faller mycket i glömska. Mest spännande hittills har varit att packa upp köksgrejorna och… kläderna! När man levt med begränsad garderob en stund och vridit och vänt på många plagg i desperata försök att få dem att passa ens numera aningen konvexa kroppshydda så var det skönt att packa upp lite ”nya” plagg, och i sin tur börja vrida och vända på dem i stället.

Så ja, här bor vi nu. Det tar väl en stund att vänja sig antar jag, och att komma in i egna rutiner, men hittills har allt gått bra, och vi har båda sovit bra i vår egna säng! Rosa börjar också så småningom ta till sig faktumet att vi inte kommer bo hos svärföräldrarna längre, jag tror hon ”lidit” mest av allt av flytten eftersom flytten också medfört lite nya regler för henne angående vad som riktigt är okej när det kommer till att tigga vid köksbordet. 

Nu väntar ännu en natt, av många, många fler att komma, önskar bara att lilleputten i magen skulle fatta det också, han/hon tror minsann att det är gympadags varje gång jag slappnar av, jag är rädd att jag kommer bli sparkad rätt mör inifrån innan den här babyn är ute. Ikväll var också en otroligt fin en, för bara några minuter sedan fick Tony känna de första sparkarna även från utsidan.

Vi har det bra!
manochhund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s