Fredag, åh, fredag

Äntligen fredag igen! Även om jag jobbar i morgon så känns det underbart! Dessutom vet jag att jag får tag på sushi på fredagar om jag bara vill, och idag känner jag starkt att jag vill! Idag fick jag överraskningsbesök av finaste Linnéa som efter att hon slutat jobbet ringde och frågade om hon fick komma över en sväng. Känns så bra att hon jobbar här, skulle få ganska dryft annars.

unnamedMagen har gjort en liten paus i växtspurten tycker jag, det gör inte så mycket, så länge det är normalt. För mig får den gärna börja spurta först i höst igen. Har en känsla av att sommaren kan bli ganska tuff…

massu masu
D
agens outfit består av en H&M klänning jag fick av min fina man för några månader sedan. Testade den idag och den funkade riktigt bra ännu, men inte många omkretscentimetrar till så blir den för kort där framme – äsch! 😀

Funderade på om jag skulle sätta upp ett kollage med exempel på kläder man kan hitta i sin ”vanliga” garderob som är användbara trots en växande mage.. Tar nog lite tid innan jag själv lyckats klura ut allt. Men det skulle vara roligt att göra…
Vad tror ni om det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s