En ofrivillig paus och en oväntad gåva

Här har det ekat tomt i några dagar. Blev lite småkrasslig på lördag och så var det ju ESC på kvällen som tog upp all tid, vi var vakade till klockan 4 så söndagen spenderades i något som jag närmast skulle likna vid ett komatillstånd. Var ännu inte helt återhämtad igår, så det märks nog tydligt både att man är gravid och att man helt och hållet inte är lämpad för uppesittarkvällar längre. Vill inte påstå att jag är gammal, men det är nog väldigt sällan som vi somnar efter klockan 23, jag och T.

Igår höll jag sminkklass åt några underbara golfdamer. Som alltid när jag träffar dem var det riktigt lyckat, och en av dem hade till och med med sig en gåva som gjorde mig alldeles gråtmild. Blir ibland helt paff över människors omtänksamhet. Denna kvinna hade befunnit sig i Tallin, ringt min far och frågat om han visste om vi skulle få en tjej eller kille, och sen köpt en helt underbart velourpyjamas åt lillpyret i magen. Blev så rörd! Märket heter Obaïbi och vad jag förstod på hemsidan okaidi.com så tillverkar dom kläder för barn i 0-14 års ålder. Blev stormförtjust i alla plagg på deras sida, men får nog göra ett besök till Tallin isåfall, för de hade bara nätbutiker i Frankrike och Italien – typiskt!
Men se så söt!!! hippohippi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s