Det här med babyshower

Något som blivit rätt pop även här i Finland de senaste åren är ju babyshowers,
i ursprungslandet USA är det ju så inrotat redan att folk till och med planerar sina egna babyshowers och gör färdiga listor på sådant de önskar sig. Där tycker jag det går lite väl långt. Även om jag själv är en planerare ut i fingerspetsarna och ÄLSKAR att ställa till överraskningsfester och partaj av alla sorter så tycker jag en babyshower ska vara något av en överraskning för den blivande mamman, och det enda hon har att säga till om är vem hon önskar att ska närvara på hennes shower. Resten är upp till väninnor och släkt.

I Finland är det ännu inte så vanligt att var och varannan väntande mamma får en egen babyshower, men jag tycker det är en så fin grej att det gärna får bli en tradition även här, med ett mer finskt namn så att den skulle få en egen karaktär även i detta land.
fbc9548f52bb027ebc6d28f83a2eb469Just nu är jag totalt fast i de olika idéerna till lekar och program man hittar på pinterest, finns ju alla möjliga lekar, såna som har hängt kvar i åratal, till nyare (mindre uppenbara) lekar. Här och här hittade jag två fina listor på aktiviteter till babyshowers! Gå in och kika för härlig inspiration!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s