Tack!

Wow… Nästan 5000 klick på min blogg igår. Hade aldrig förväntat mig ett sådant gensvar på det jag skrev om min man. Helt ärligt funderade jag på om jag alls skulle publicera det, inlägget kändes så ofullständigt, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om Tony, tro mig. Men man behöver ju inte säga allt, jag tror det gick att läsa mellan raderna hur mycket jag tycker om min blåögde vän.
frulleMorgonen började med att jag skjutsade T till jobbet, min bil är fortfarande på service. Nu sitter jag och tuggar i mig frukost. Har börjat gilla att stiga upp kvart över 6. Jag menar, tänk så mycket mer dag du har kvar sen! Har dock svårt för att inte ta en tupplur senare på dagen.

Idag ska jag ett varv via posten med några leveranser, förutsatt att de har öppet, posten strejkade igår då man tydligen ska stänga 80 av de ca 100 postkontor som finns i landet. Kan någon som vet mer om det här än mig förtydliga, stämmer detta faktiskt? Och hur sjutton skulle det funka?! Jag postar paket till kunder till höger och vänster nästan varje dag, med 20 postkontor tror jag knappast att det blir något över till Karleby, det behövs ju minst 3 i Helsingfors redan!

Hursomhelst, efter posten och några andra ärenden ska jag ta itu med garaget, där vi fortfarande har ca 2/3 av allt vi äger. Mycket ska bort, har jag tänkt, och på söndag är det Loppisrace i Rödsö, varifrån T är hemma, så jag tänkte sälja bort en hel del inredningsprylar och kläder, tänkte även baka lite chocolate chip cookies. Jag känner bara att mycket av det vi äger hör till vårt förra hem, mycket vill jag byta ut, vi startar ju om, på ett sätt. Så kom och fynda, med andra ord!

I nästa inlägg tänkte jag berätta lite om vilka hudvårdsprodukter jag använt för att få bukt med min preggohy. Håll utkik!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s